Antena Meniu Search
x

Raisa, o fetiţă de nici 6 ani, a dispărut de aseară în Buzău şi este de negăsit. Copila nu răspunde când este chemată pe nume

Este alertă în Buzău, după ce o fetiță de nici 6 ani a dispărut de acasă de ieri seară. Polițiști, jandarmi, pompieri, însoțiți de voluntari și zeci de localnici din comuna Săgeata o caută fără oprire. Misiunea este una dificlă, pentru că micuța are probleme de dezvoltare și nu răspunde atunci când este chemată pe nume.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.07.2021, 06:58

Scarlat Raisa Florentina are de 5 ani și 7 luni.
Raisa, o fetiţă de nici 6 ani, a dispărut de aseară în Buzău şi este de negăsit. La 50 de metri de casa ei se află un râu - sansanews.ro

Raisa Florentina Scarlat, o fetiţă de 5 ani şi 7 luni, cu probleme de comunicare şi dezvoltare, a dispărut de acasă, din satul Găvăneşti, comuna Săgeata, judeţul Buzău.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, despre dispariţia minorei. Ea a plecat de la domiciliu în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit.

Presa locală scrie că Raisa a ieșit din curte în timp ce părinții erau acasă, doar un moment de neatenție, când aceștia au intrat în casă, fiind suficient pentru ca micuța să dispară. Problema este că la circa 50 de metri de casa familiei este râul Buzău. Copila este căută de peste 25 de persoane: jandarmi, pompieri si politisti cu camere de termoviziune şi un ATV.

Semnalmente Raisa Florentina Scarlat

La momentul dispariţiei, fetiţa era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculţă.

Aceasta are un metro înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb. Potrivit news.ro, fata este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume. 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Raisa, o fetiţă de nici 6 ani, a dispărut de aseară în Buzău şi este de negăsit. Copila nu răspunde când este chemată pe nume