Antena Meniu Search
x

Ramona Ioana, poliţista care a sfârşit sub roţile unei dube, era mama unei fetiţe. Mesajul colegilor de la IPJ Alba

Ramona Ioana Micu, căsătorită şi mamă a unei fetiţe, a murit fulgerător aseară, la doar 41 de ani. Femeia era agentă în cadrul Postului de Poliție Cergău, în judeţul Alba.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.11.2020, 13:59

Ramona Ioana, poliţista care a sfârşit sub roţile unei dube, era mama unei fetiţe. Mesajul colegilor de la IPJ Alba
  • Poliţista a fost prinsă sub roţile unui Mercedes Vito.
  • Medicii nu au mai putut să o salveze pe tânăra de 41 de ani.

Tânăra poliţistă a fost victima unui tragic accident produs chiar în curtea părinţilor ei, în localitatea clujeană Mociu.

Ramona a fost prinsă sub roţile unei dube, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă.

Colegii de la IPJ Alba au transmis un mesaj de condoleanţe în urma tragediei:

"Inspectoratul de Poliție Județean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în neființă.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită.

Dumnezeu să o odihnească în pace!".

Duba a luat-o la vale şi a prins-o pe poliţistă sub roţi

Potrivit poliţiştilor clujeni, femeia s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei Mercedes Vito, pornind motorul. A coborât din vehicul, pentru a curăța parbrizul, însă nu tras frâna de mână.

Aflată pe un teren în pantă, duba a luat-o la vale şi a prins-o pe poliţistă sub roţi.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au scos-o pe femeie de sub maşină şi au reuşit să o resusciteze. Din păcate, în drumul spre spital a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Într-o informare emisă în această dimineaţă, IPJ Cluj a relatat filmul tragediei.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, politiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocată sub roțile unei autoutilitare.

Forțele care au intervenit la fața locului au constatat, din nefericire, decesul acesteia.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intenționând să părăsească curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul.

Ulterior, aceasta ar fi coborât din autovehicul, pentru a curăța parbrizul, însă, aflându-se pe un teren în pantă, autoutilitara ar fi început să se deplaseze, femeia fiind prinsă sub roțile acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în informarea IPJ Cluj.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ramona Ioana, poliţista care a sfârşit sub roţile unei dube, era mama unei fetiţe. Mesajul colegilor de la IPJ Alba