Antena Meniu Search
x

Video Răpus de coronavirus, Nelu Ploieşteanu a fost condus pe ultimul drum în aplauzele rudelor şi a câtorva prieteni

Nelu Ploieşteanu a primit astăzi ultimele aplauze! Regretatul artist a fost înmormântat la Cimitirul Străuleşti 2, din Bucureşti. Ceremonia a fost cât se poate de restrânsă. Au participat doar rudele şi prietenii apropiaţi. Artistul a murit după o luptă grea cu noul coronavirus.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 07.04.2021, 19:58

Vezi și
  • Nelu Ploieşteanu a murit în urmă cu cinci zile.
  • Nelu Ploieşteanu a murit la 70 de ani.

Înconjurat doar de rude şi de câţiva prieteni apropiaţi, dar fără fani. Aşa a ieşit Nelu Ploieşteanu de pe scena vieţii. 

Nicu Gigantu, artist: Am copilărit cu el. Am cântat împreună cu el. Cu el nu puteai să te cerţi. Nici acum, văd faptul împlinit şi nu îmi vine să cred. Drum lin către stele şi să încânţi şi acolo sus pe toţi prietenii noştri. 

În urmă cu cinci zile, Nelu Ploieşteanu s-a stins pe un pat de spital la Terapie Intensivă. A ajuns acolo după ce s-a infectat cu noul Coronavirus. Timp de două săptămâni s-a luptat cu o formă gravă a bolii în care nu credea. Apropiaţii spun că a început să se simtă rău după ce a mers la o petrecere de 8 martie. 

Nelu Ploieşteanu: Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Nu mă feresc, mă fereşte Dumnezeu. Nu am avut nicio problemă. 

Nelu Ploieşteanu a murit la 70 de ani

Stricteţea protocoalelor covid i-a nemulţumit pe apropiaţii artistului. Sicriul a fost sigilat şi nu a putut fi depus în biserică pentru o slujbă religioasă obişnuită. Familia a insistat totuşi ca pe ultimul drum artistul să treacă prin faţa casei sale din Bucureşti. Nelu Ploişeteanu a fost înmormântat la Cimitirul Străuleşti 2, alături de fiul său.

Nelu Ploieşteanu, pe numele său real Ion Dumitrache, s-a stins din viaţă la vârsta de 70 de ani. Infectarea cu coronavirus i-a fost fatală, pentru că, spun surse medicale, plămânii săi erau deja extrem de afectaţi de fumat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răpus de coronavirus, Nelu Ploieşteanu a fost condus pe ultimul drum în aplauzele rudelor şi a câtorva prieteni