Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul dublei crime din Botoșani: Fata de 13 ani, care era principala suspectă, ar fi fost la rândul său o victimă

Întorsătură de situație în cazul dublei crime din Botoșani, unde o fată de 13 ani era principala suspectă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că vinovat de uciderea unei bătrâne și a fiicei sale din satul Poiana, comuna Cristinești, este chiar tatăl vitreg al copilei, care a încercat să îi însceneze totul.

de Monica Palade

la 09.04.2022, 19:40

Vezi și

Potrtivit Monitorul de Botoșani, bărbatul de 39 de ani a fost reținut de polițiști în cursul serii de vineri, după o anchetă maraton, care a însemnat mai multe audieri, cercetări repetate la locul crimei și o multitudine de expertize. Acesta a fost prezentat sâmbătă la amiază pentru audieri, urmând ca spre seară să fie prezentat cu propunerea de arestare preventivă.

Dublă crimă înscenată

Anchetatorii cred că fata de 13 ani a fost martora la dubla crimă. Deocamdată nu au fost oferite alte detalii cu privire la motivul comiterii faptei sau dacă ar fi încercat acesta sa îi însceneze totul fetei concubinei sale. Aceasta fiind minora și cu vârsta sub 14 ani, nu se puteau lua măsura împotriva ei.

Reamintim că cele două femei au fost găsite fără viață duminică dimineaţă, pe 3 aprilie. Un vecin a găsit-o pe fiica de 54 de ani cu gâtul tăiat în propriul pat şi a ieşit din casă, anunţând poliţia. Oamenii legii au descoperit, ulterior, şi trupul neînsufleţit al mamei, de 82 de ani, care fusese ucisă în același mod.

Fiica bătrânei primea pensie de boală, aşa că vecinii spun că banii ar fi fost mobilul dublei crime. Poliţişti, însoţiţi de câini special antrenaţi, au căutat pe câmp indicii şi urme care să îi conducă la criminal. Au fost audieri maraton în acest caz, iar oamenii legii continuă cercetările şi astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul dublei crime din Botoșani: Fata de 13 ani, care era principala suspectă, ar fi fost la rândul său o victimă