Antena Meniu Search
x

Video O copilă de 13 ani ar fi ucis pentru bani o mamă și pe fiica ei, în Botoșani. Fata le ajuta la treburile din gospodărie

O dublă crimă a îngrozit o localitate din judeţul Botoşani. Două femei, mamă şi fiică, au fost omorâte, iar cercetările au scos la iveală o ipoteză şocantă: principalul suspect ar fi o copilă de numai 13 ani. 
Vecinii sunt convinşi că femeile au fost ucise pentru bani. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Angela Bertea

la 04.04.2022, 13:54

Vezi și

O casă veche, la marginea satului Poiana din Botoşani a fost scena unui dublu asasinat

Aici îşi duceau traiul modest, departe de ochii lumii o bătrână şi fiica ei, care era bolnavă şi nu se putea deplasa. 

Preotul Cristian Mândru din satul Poiana: Nu știu de ce a făcut acest gest și cine l-a făcut, pentru că oricum nu puteau opune nicio rezistență aceste femei, absolut niciuna. Majoritatea timpului, poarta era încuiată. Fie zi, fie noapte, poarta era încuiată şi trebuia să cunoşti pe cineva ca să poţi să intri.

Cele două nu au mai fost văzute de vineri. Un vecin le făcea cumpărăturile. Şi tot el a fost cel care a şi descoperit nenorocirea. Bătrâna a fost găsită fără suflare în curte, iar fiica ei, în casă. 

Pe acelaşi subiect

Valer Chihaia, prim-procuror Parchetul Tribunalului Botoşani: O femeie de 53 de ani cu probleme locomotorii, imobilizată la pat, iar în curte, în faţa unei anexe a fost identificată şi mama acesteia în vârstă de 82 de ani, amândouă având răni incompatibile cu viaţa, aplicate în zona gâtului.

Vecinii spun că femeile ar fi fost ucise pentru bani

Fiica bătrânei primea pensie de boală, aşa că vecinii spun că banii ar fi fost mobilul dublei crime. 

Poliţişti, însoţiţi de câini special antrenaţi, au căutat pe câmp indicii şi urme care să îi conducă la criminal. Au fost audieri maraton în acest caz, iar oamenii legii continuă cercetările şi astăzi. 

Angela Bertea, reporter Observator: "Minora a fost preluată de polițiști, iar acum aceasta se află în grija reprezentanților Protecției Copilului Botoșani. Se pare că fata venea destul de des la cele două femei, pentru a le ajuta la treburile din gospodărie în schimbul unor sume de bani. Din primele informații, bătrâna ar fi acuzat-o pe fată că i-ar fi luat o sumă de bani obținută din vânzarea unui teren, iar vineri, copila a venit aici să lămurească situația. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabli cu exactitate ce s-a întâmplat, minora urmând să fie evaluată și audiată în prezența specialiștilor. În cazul minorilor sub 14 ani, conform legii, aceștia nu răspund penal, însă, în urma evaluărilor, se poate recomanda dacă aceștia pot fin internați într-un centru pentru consiliere și supraveghere".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O copilă de 13 ani ar fi ucis pentru bani o mamă și pe fiica ei, în Botoșani. Fata le ajuta la treburile din gospodărie