Antena Meniu Search
x

Război în Londra, între mafioţii români, după asasinarea lui Sorin Serbu! Brăileanul a fost executat în plină stradă şi abandonat într-o baltă de sânge

Poliţia din Londra se teme că asasinarea brăileanului Sorin Serbu va duce la adevărate vărsări de sânge în capitala britanică.

Poliţia din Londra se teme că asasinarea brăileanului Sorin Serbu, lider al unei grupări specializate în trafic de droguri şi persoane, va duce la adevărate vărsări de sânge în capitala britanică.

Românul în vârstă de 36 de ani a fost executat în stil mafiot, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă dintr-o suburbie a Londrei.

Opt indivizi mascaţi, membri ai unei grupări rivale, l-au atacat cu bâtele de baseball, apoi l-au abandonat într-o baltă de sânge.

Pe acelaşi subiect

Brăileanul tocmai ieşise dintr-un club. 

Alertaţi de locuitorii din zonă, polişiştii englezi l-au găsit pe bărbat în viaţă. El a fost transportat de urgenţă la spital, însă a murit din cauza rănilor grave după aproximativ o oră şi jumătate.

Acum, oamenii legii se tem că asasinarea românului va duce la adăvărate războaie între clanurile mafiote de români care acţionează în Marea Britanie.

În plus, lupta între traficanţi pentru poziţia de lider lăsată liberă prin moartea lui Serbu va duce, de asemenea, la violenţe şi vărsări de sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Război în Londra, între mafioţii români, după asasinarea lui Sorin Serbu! Brăileanul a fost executat în plină stradă şi abandonat într-o baltă de sânge