Antena Meniu Search
x

INCIDENT ŞOCANT la Vaslui! Nepotul femeii care murit după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu a făcut un gest îngrozitor

În urmă cu o lună, Elena Popa, o femeie în vârstă de 49 de ani din Vaslui, a murit la Spitalul de Urgenţă din cauza unei diete bazate pe bicarbonat de sodiu.

În urmă cu o lună, Elena Popa, o femeie în vârstă de 49 de ani din Vaslui, a murit la Spitalul de Urgenţă din cauza unei diete bazate pe bicarbonat de sodiu.

Medicii spuneau atunci că nu îşi explică ce s-a întâmplat, mai ales că după operaţie, femeia pãrea cã evoluează spre vindecare. 

Se simţea bine, putea sã meargã pe propriile picioare, iar medicii se pregãteau sã o externeze. Din pãcate, totul a luat o întorsãturã nefastă şi, după 17 zile de supraveghere medicală, inima femeii a cedat.

Rudele pacientei decedate au acuzat cadrele medicale de neglijenta si au afirmat ca din cauza lor femeia a murit. De altfel, intre medicii Spitalului Judeţean Vaslui şi familia Elenei Popa au existat la acea vreme şi câteva schimburi de replici ceva mai aprinse. 

Pe acelaşi subiect

Sotul femeii şi sora ei le-au reclamat medicilor ca nu au anunţat decesul victimei la ora la care s-a întâmplat.

Ei bine, acestea nu si-au uitat supararea si au decis sa se razbune, potrivit stiriest.ro.

Nepotul femeii nu s-a putut abtine si a decis sa ii aplice o corectie unuia dintre doctori.

Este vorba despre medicul anestezist Anca Melinte de la sectia ATI. Doctoriţa se afla într-un restaurant din zona Copou alaturi de cativa prieteni.

Tot acolo se afla si nepotul femeii decedate din cauza dietei cu bicarbonat. Cand a vazut-o pe doctorita Melinte, tanarul s-a ridicat de la masa, s-a dus spre aceasta si i-a tras doua palme, strigand in gura mare ca i-a omorat mătuşa. La intreaga scena au asistat mai multi martori care se aflau la momentul respectiv in restaurant. 

Tanarul a fost scos imediat afara si a fost anuntata politia. Medicul Anca Melinte a depus o plangere impotriva agresorului.

"La sediul Poliţiei Municipiului Vaslui a fost depusă o plângere. Poliţiştii efectuează cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » INCIDENT ŞOCANT la Vaslui! Nepotul femeii care murit după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu a făcut un gest îngrozitor