Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Război sângeros între clanurile de interlopi 'Sportivilor' şi 'Ştoacă' din Bucureşti

Un membru al clanului de interlopi 'Sportivilor' din Bucureşti a fost reţinut pentru tentativă de omor şi pentru deţinerea ilegală a unui pistol, după ce ar fi înjunghiat un bărbat din clanul 'Ştoacă'.

de Redactia Observator

la 10.07.2019 , 15:19

Un membru al clanului de interlopi 'Sportivilor' din Bucureşti a fost reţinut pentru tentativă de omor şi pentru deţinerea ilegală a unui pistol, după ce ar fi înjunghiat un bărbat din clanul 'Ştoacă'.

Totul s-ar fi întâmplat pe 23 iunie, atunci când poliţiştii au fost anunţaţi de medicii unui spital din Bucureşti cu privire la un bărbat de 52 de ani care fusese înjunghiat de mai multe ori.

Totuşi, victima, membru al clanului 'Ştoacă', a părăsit spitalul după ce a primit îngrijiri medicale şi nu a dorit să rămână internat.

Vezi și

'În această dimineaţă, în urma percheziţiei efectuate la domiciliul unui bărbat de 34 de ani, au fost identificate şi ridicate o armă de foc (pistol) şi mai multe elemente de muniţie, precum şi obiecte contondente şi tăietoare. Arma deţinută ilegal urmează a fi supusă expertizării. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cu inculpatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă', informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Anchetatorii au descoperit numeroase probe, inclusiv imagini surprinse de camere de supraveghere în timpul atacului.

'Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, iar din primele date a rezultat că bărbatul de 52 de ani a fost implicat într-un conflict, pe raza sectorului 5. În urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi şi audiaţi mai mulţi martori, de asemenea fiind ridicate şi mai multe seturi de imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Din datele existente a rezultat presupunerea rezonabilă că agresiunea ar fi fost comisă de un tânăr de 34 de ani, tot din Bucureşti, pe fondul unor conflicte mai vechi pe care apropiaţii săi le au cu familia victimei', se arată în comunicat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Război sângeros între clanurile de interlopi 'Sportivilor' şi 'Ştoacă' din Bucureşti