Antena Meniu Search
x

Video Răzbunare în stil mafiot: maşina unui om de afaceri român, incendiată de două ori. Vinovaţii, prinşi 5 luni mai târziu

S-a făcut lumina în cazul unei răzbunari de tip mafiot din localitatea Beclean, de astă vară. Atunci, maşina de lux a unui om de afaceri a fost incendiată de două ori în două săptămâni, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că focul a fost pus intenţionat. Şi proprietarul acelei maşini nu a fost singurul păgubit.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 10.01.2022, 20:54

Vezi și

Suspecţi sunt doi tineri de 24 si 27 de ani, care au acţionat la comandă. Mai exact, cei doi au fost plătiţi cu 10.000 lei de un alt bărbat din Beclean, pentru a-i incendia unui om de afaceri maşina în semn de ameninţare: între cei doi existau nişte neînţelegeri mai vechi. Pentru că la prima incendiere maşina a ars doar parţial, au încercat din nou două săptămâni mai târziu.

Cei doi tineri, "specializaţi" în incendiat maşini

Cei doi tineri aveau deja experienţă, pentru că în luna iulie incendiaseră o altă maşină pe o stradă din Bistriţa, tot la comandă. În urma audierilor, poliţiştii au aflat că, în urmă cu doi ani, aceeaşi grupare ar fi spart locuinţa unei femei de afaceri din Bistriţa, de unde au furat peste 70.000 de euro. Prejudiciul a fost recuperat doar parţial.

Cei doi tineri, dar şi cel care a comandat totul au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Răzbunare în stil mafiot: maşina unui om de afaceri român, incendiată de două ori. Vinovaţii, prinşi 5 luni mai târziu