Antena Meniu Search
x

Filmare cu drona de la accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. A mers cu maşina pe câmp aproape 1 kilometru (Video)

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, în urma unui accident rutier, la intrare în localitatea Săcele. Urmele din câmp, lăsate de maşină, au fost filmate cu ajutorul unei drone.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.04.2019, 20:35

Vezi și

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, în urma unui accident rutier, la intrare în localitatea Săcele. Urmele din câmp, lăsate de maşină, au fost filmate cu ajutorul unei drone.

Autoturismul condus de Răzvan Ciobanu ar fi părăsit partea carosabilă, apoi ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu pomi, unde s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Răzvan Ciobanu a murit la Săcele, după un accident rutier

Potrivit poliţiştilor, creatorul de modă Răzvan Ciobanu, aflat la volanul maşinii, a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui copac. 

Pe acelaşi subiect

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul,  cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism. 

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto. 

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului. 

Varianta sinuciderii, exclusă de poliţişti

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment, informează poliţiştii.

De asemenea, autorităţile precizează că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmare cu drona de la accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. A mers cu maşina pe câmp aproape 1 kilometru (Video)