Antena Meniu Search
x

Reacție sfâșietoare a soției polițistului împușcat în gât, la Recaș

Reacție sfâșietoare a soției polițistului ucis la Recaș, de un tâlhar dat în urmărire internațională. "Lăsați-mă să-l văd", a țipat femeia, în timp ce agent încerca să o împiedice să ajungă la trupul bărbatului.

de Redactia Observator

la 02.06.2019, 22:38

Vezi și

Reacție sfâșietoare a soției polițistului ucis la Recaș, de un tâlhar dat în urmărire internațională. "Lăsați-mă să-l văd", a țipat femeia, în timp ce un agent încerca să o împiedice să ajungă la trupul bărbatului. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.

Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, a fost împușcat în gât de către un infractor, în timpul unui filtru rutier organizat pe raza comunei Izvin, din județul Timiș. Deși medicii au încercat tot posibilul, inima polițistului a încetat să mai bată.

Soția acestuia a sosit imediat la fața locului. În stare de șoc, femeia a insistat să-și vadă soțul, deși polițiștii au făcut tot posibilul pentru a o împiedica.

Cristian Amariei fusese împușcat în gât de Ionel Marcel Lepa, un urmărit internaţional pentru tâlhărie, în vârstă de 48 de ani.

Criminalul se afla într-un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Vrancea, iar poliţiştii au aflat această informaţie, motiv pentru care au decis să organizeze mai multe filtre pentru prinderea lui.

Agentul a încercat să oprească maşina suspectului, moment în care acesta a deschis focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Reacție sfâșietoare a soției polițistului împușcat în gât, la Recaș