Antena Meniu Search
x

Un român de 18 ani a înjunghiat cu un cuţit mai multe persoane într-un club din Italia

Un român de 18 ani a semănat teroare într-un club din Rovereto, Italia. Băiatul s-a luat la bătaie cu mai multe persoane care au încercat să-l scoată din local.

Un român de 18 ani a semănat teroare într-un club din Rovereto, Italia. Băiatul s-a luat la bătaie cu mai multe persoane care au încercat să-l scoată din local.

Tânărul venise cu băutura proprie în club, iar când angajaţii i-au spus că nu are voie să consume băuturi alcoolice pe care nu le-a cumpărat din barul respectiv, tânărul de 18 ani a scos cuţitul.

Potrivit presei italiene, managerul unui club din districtul Alense, a observat un client care scotea din rucsac o sticlă cu alcool. Managerul a venit la masă şi i-a spus tânărului că nu are voie să consume bătăuri alcoolice care nu au fost cumpărate din locaţia respectivă şi dacă vrea să consume băutura respectivă să iasă afară.

Întâmpinat cu un refuz categoric, managerul a spus unui bodyguard să ia sticla şi să o verse la chiuveta barului.

Pe acelaşi subiect

În acel moment, tânărul a fost cuprins de furie şi l-a lovit atât pe administratorul clubului, cât şi pe mai multe persoane care încercau să îl scoată afară din incintă. Starea de furie a tânărului s-a accentuat şi acesta a scos un cuţit, cu care a tâiat mai multe persoane.

O stare de panică generală a urmat, în care unii clienţi încercau să fugă din calea românului, iar alţii încercau să-l deposedeze de cuţit. În scurt timp au apărut şi carabinerii, care l-au somat pe românul de 18 ani să arunce cuţitul din mână.

Tânărul a fost reţinut şi pus la dispoziţia autorității Judiciare, pentru infracțiunea de vătămare corporală și utilizarea unei arme albe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un român de 18 ani a înjunghiat cu un cuţit mai multe persoane într-un club din Italia