Antena Meniu Search
x

Român condamnat la puşcărie în Italia, după ce a legat fedeleş o italiancă şi a ţinut-o într-o dubă, unde o abuza cu zilele

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, de naţionalitate română, a fost condamnat la 4 ani de puşcărie, după ce a chinuit într-un mod inexplicabil o italiancă. Victima a fost legată fedeleş, aruncată într-o dubă şi abuzată zile întregi de tânărul român.

Roman condamnat la 4 ani de puscarie dupa ce a batjocorit o italianca

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, de naţionalitate română, a fost condamnat la 4 ani de puşcărie, după ce a chinuit într-un mod inexplicabil o italiancă.

Victima a fost legată fedeleş, aruncată într-o dubă şi abuzată zile întregi de tânărul român.

Potrivit investigatorilor italieni, citaţi de presa italiană, tânărul de naţionalitate română, în vârstă de 31 de ani, după ce a petrecut o seară cu femeia, care era cu șapte ani mai în vârstă, a convins-o să îl urmeze acasă.

La locuinţa tânărului, femeia a fost abuzată groaznic, apoi legată fedeleş şi aruncată într-o dubă, unde chinurile au continuat.

Pe acelaşi subiect

Lăsată singură, ea a reuşit la un moment dat să se dezlege şi să fugă, alertând autorităţile.

Românul a transmis, prin intermediul unui avocat, că nu este nimic adevărat, iar femeia a fost de acord cu tot ce s-a întâmplat, iar acum poate îi este ruşine şi vrea să se răzbune. Totuşi, rănile femeii spun altă poveste.

Românul a primit o pedeapsă de 4 ani de puşcărie, însă avocatul a precizat că va face apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Român condamnat la puşcărie în Italia, după ce a legat fedeleş o italiancă şi a ţinut-o într-o dubă, unde o abuza cu zilele