Antena Meniu Search
x

Un român care venea acasă de Sărbători, din Germania, a rămas fără bolidul de lux la vama Moraviţa

Un român care venea acasă de Sărbători, din Germania, a rămas fără bolidul de lux la vama Moraviţa.

Maşina e un BMW X6
Un român care venea acasă de Sărbători, din Germania, a rămas fără maşina de 110.000 de euro la vama Moraviţa - Poliţia de Frontieră

Un român care venea acasă de Sărbători, din Germania, a rămas fără bolidul de lux la vama Moraviţa.

Poliţiştii de frontieră au depistat la control că autoturismul marca BMW X6 pe care îl conducea cetăţeanul român era semnalat de autorităţi ca fiind furat din Portugalia.

În data de 23.12.2018, ora 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul român I.V., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania, potrivit Poliţiei de Frontieră.

În urma controlului fizic al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de caroserie poansonată pe autovehicul este modificată prin intervenţie mecanică.

Pe acelaşi subiect

Aprofundând verificările, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Portugalia.

Tânărul a declarat că a cumpărat autoturismul din Portugalia de la o persoană necunoscută, fără să cunoască faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Autoturismul în valoare de aproximativ 110.000 de lei a fost confiscat, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tăinuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un român care venea acasă de Sărbători, din Germania, a rămas fără bolidul de lux la vama Moraviţa