Antena Meniu Search
x

Un român, barman în Belgia, acuzat de o americancă celebră că a îmbătat-o ca să abuzeze de ea

Un român, barman în Belgia, a fost acuzat de o americancă celebră că a îmbătat-o ca să abuzeze de ea. Femeia susţine că românul i-a dat să bea noaptea, iar a doua zi s-a trezit goală lângă el.

Un român, barman în Belgia, a fost acuzat de o americancă celebră că a îmbătat-o ca să abuzeze de ea. Femeia susţine că românul i-a dat să bea noaptea, iar a doua zi s-a trezit goală lângă el.

O celebră bloggeriţă de călătorii din America, Diana Edelman, 39 de ani, a scris în urmă cu un an o postare despre cum a ajuns în Belgia, la Bruges, iar acolo barmanul hotelului în care s-a cazat i-a dat să bea, i-a pus ceva în pahar şi a vrut să o abuzeze.

Barmanul, un român, a intrat în vorbă cu americanca în timp ce o servea cu bere, iar aceasta a susţinut ulterior că bărbatul a avut un plan: "Îmi amintesc că pe la 10.30 încerca să mă sărute. Mai târziu a închis barul şi a plecat cu mine. Nu mai am apoi nicio amintire, nu ştiu ce s-a întâmplat. A plănuit toul, doar că să mă ducă în patul lui."

Românul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a susţinut tot timpul că nu a avut nicio intenţie rea: "M-a sedus şi ea pe mine la fel de mult cât am sedus-o eu. Am petrecut noaptea împreună, dar nu am făcut sex, eram prea beţi pentru aşa ceva."

Pe acelaşi subiect

Americanca a depus plângere la poliţie atât împotriva barmanului român, cât şi a hotelului la care acesta lucra, Bruges Hostel Lybeer. 

La un an distanţă, parchetul din Bruges a clasat cazul şi a respins toate acuzaţiile femeii. Bloggeriţa nu a avut suficiente argumente ca să-i convingă pe procurori că ceea ce a povestit s-a întâmplat, astfel că dosarul ei a fost închis. 

Între timp, românul şi-a pierdut jobul, iar afacerea hotelului belgian a avut de suferit: "Ea şi-a făcut publicitate şi ne-a fost clar de la început că asta urmăreşte. Dar e un turist străin, noi am rămas cu paguba şi cu imaginea definitiv compromisă.",  declarat Stephen Kolijin, proprietarul hotelului.

Diana Edelman are peste 10.000 de urmăritori pe contul de instagram şi a publicat mai multe cărţi de călătorie, fiind proprietara mai multor blogguri turistice foarte populare în America.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un român, barman în Belgia, acuzat de o americancă celebră că a îmbătat-o ca să abuzeze de ea