Antena Meniu Search
x

Rămas fără părinți, Tudor visa să se însoare cu Mădălina în 2019. Le cumpăra echipamente sportive copiilor săraci de la Dinamo

Sportiv, student, fiu, iubit, Tudor are o poveste de viață impresionantă. Românul a căzut victimă valului fără precedent de violență care afectează capitala Marii Britanii în chiar primele ore ale anului 2019.

Sportiv, student, fiu, iubit, Tudor are o poveste de viață impresionantă. Românul a căzut victimă valului fără precedent de violență care afectează capitala Marii Britanii în chiar primele ore ale anului 2019.

Tudor, un erou și un om minunat

Destinul lui Tudor Simionov s-a frânt brusc la 33 de ani, pe 1 ianuarie 2019, la doar două luni după ce a plecat din România în Anglia, pentru o viață mai bună.

Madalina Anghel, iubita lui Tudor Simionov, romanul ucis la Londra
Pe acelaşi subiect

Tudor este descris de toți cei care l-au cunoscut drept "un om minunat", iar dovezile nu contenesc să iasă la iveală. 

Potrivit oficialilor de la CS Dinamo, Tudor Simionov a fost primul sportiv legitimat oficial la categoria Master în România, la canotaj. În 2017, el a obținut medalie de bronz la Campionatul European de Master, de la Amsterdam.

Tudor ar fi vrut să concureze pentru România, la canotaj, însă ambițiile sale au luat sfârșit după moartea tatălui, când el avea doar 20 de ani. 

Deși nu avea o situație materială extraordinară, Tudor cumpăra echipamente sportive copiilor din Clubul Dinamo fără posibilităţi şi îi scotea în oraş.

Tânărul a urmat cursurile Facultății de Marketing din cadrul ASE, la fără frecvență, și plecase în Anglia pentru a-și continua studiile de master. În același timp, el lucra ca agent de securitate pentru diverse locații sau petreceri exclusiviste, așa cum a fost și cea din noaptea de Anul Nou.

Tudor Simionov, romanul ucis la Londra, plecase din România pentru un trai mai bun

"Începem anul cu o veste grea, care ne cutremura sufletele! Tudor Simionov, un canotor dinamovist și un om minunat, s-a stins din viața la numai 33 de ani, ucis la Londra in noaptea de Revelion! Medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, Tudor a plecat în urmă cu doua luni la Londra pentru a-și continua studiile masterale. Absolvise facultatea de Marketing la ASE Bucuresti și își dorea o cariera la cel mai înalt nivel.

Tudor a fost un om minunat, cald, întotdeauna dispus sa-i ajute pe cei din jurul sau. Anul acesta ar fi trebuit sa se însoare cu prietena lui, care îl însoțise la Londra. 

Rămas bun, Tudor! Drum lin printre stele!", este mesajul postat pe pagina de Facebook Dinamo. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A plecat în Anglia după moartea mamei

Tudor a decis să plece în Anglia, alături de iubita lui, în urmă cu două luni. Tânărul își pierduse mama, după o lungă suferință, în urmă cu un an şi jumătate, și nu mai avea decât un unchi în România.

Acum, se pregătea să-și clădească o viață nouă alături de iubita lui, Mădălina Anghel.

Cei doi visau să se căsătorească și să aibă copii.

"A fost cu adevărat un om bun. Eram fericiţi împreună şi plănuiam să avem copii împreună", a spus Mădălina, citată de Evening Standard.

Un prieten vechi al lui Tudor, Ionuţ, a povestit şi el presei engleze: "Tudor şi Mădălina erau împreună de mult timp şi de câte ori comunicam cu el, vorbea numai despre ea. Vorbea despre ea, despre tot ce făceau împreună, simţeai imediat că e îndrăgostit de ea."

Daily Mail scrie că Mădălina vrea să-i aducă trupul în România, pentru a fi înmormântat creștinește.

Este nevoie de 4.000 de lire sterline, deoarece Tudor nu avea asigurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Rămas fără părinți, Tudor visa să se însoare cu Mădălina în 2019. Le cumpăra echipamente sportive copiilor săraci de la Dinamo