Antena Meniu Search
x

Român din Italia torturat cu ranga, în propria casă, de un alt român, ca să spună unde ţine banii (Video)

Ioan Gologan, un român din Italia a fost arestat de poliţia italiană după ce a torturat un alt român în propria casă, cu scopul de a-l jefui. Ioan Gologan a intrat în casă peste conaţionalul său şi l-a bătut crunt cu o rangă.

Torturat cu ranga de un roman
Român torturat cu ranga de un alt roman, in Italia - Carabineri Enna

Ioan Gologan, un român din Italia a fost arestat de poliţia italiană după ce a torturat un alt român în propria casă, cu scopul de a-l jefui.

Ioan Gologan a intrat în casă peste conaţionalul său şi l-a bătut crunt cu o rangă, crezând că aşa o să afle locaţia unde-şi ţinea conaţionalul său economiile.

Poliţiştilor nu le-a fost greu să-l prindă pe Ioan Gologan, pentru că românul mai fuesese arestat în 2014, după ce a provocat groază pe stradă, atacând trecătorii cu un cuţit.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gologan şi-a lovit victime cu ranga în cap şi peste coaste, până când românul a căzut inconştient la pământ.

Ioan Gologan a fost arestat şi condus în penitenciarul din Enna. El abia ieşise din puşcărie, după atacul de stradă din 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Român din Italia torturat cu ranga, în propria casă, de un alt român, ca să spună unde ţine banii (Video)