Antena Meniu Search
x

Român salvează un polițist italian cu riscul de a-și pierde viața. Pe patul de spital a spus că nu a ezitat nicio clipă

Un tânăr român de 30 de ani a făcut un gest eroic in Italia, salvând probabil de la moarte un polițist italian, atacat în gara din Lecce.

Italienii i-au trimis mesaje de respect, Consiliul Local i-a prezentat mulțumiri publice
Un român a ales să fie lovit în cap cu o bordură ca să salveze un polițist italian - lecceprima.it

Ce lecție! Un tânăr român a făcut un gest eroic in Italia, alegând să încaseze el lovitura năprasnică, dar să salveze un polițist italian, atacat în gara din Lecce.

Italienii i-au trimis mesaje de respect, iar Consiliul Local i-a prezentat mulțumiri publice.

El a intervenit exact în secunda în care, un nigerian ridicase un bolovan de dimensiuni considerabile, să-l lovească în cap pe polițistul care se aplecase să ridice documentele aruncate de nigerian.

Românul a apucat să se arunce asupra nigerianului, ferind polițistul, însă a fost lovit el în cap de către pietroiul respectiv, precizează raportul polițiștilor. De asemenea, agenții estimează că greutatea bolovanului, care provenea de la o bucată de bordură, ar fi avut o greutate de aproximativ 3 kilograme, suficientă pentru a cauza o lovitură mortală.

Pe acelaşi subiect

Nigerianul, Cristopher Okosun, un tânăr de 24 de ani, a fost arestat.

Consiliul local din Lecce s-a întrunit după eveniment, ca să condamne lipsa de personal din rândul polițiștilor feroviari, precizând că "de această dată un român i-a salvat viața, însă data viitoare s-ar putea să nu mai fie niciun român care să facă acest gest".

Presa italiană precizează că leziunile suferite de român au fost profunde, necesitând o intervenție și tratament medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Evenimente » Român salvează un polițist italian cu riscul de a-și pierde viața. Pe patul de spital a spus că nu a ezitat nicio clipă