Antena Meniu Search
x

O româncă adoptată de o familie din SUA îşi caută părinţii biologici: 'Îmi doresc din suflet să îi găsesc'

O româncă adoptată de o familie din SUA pe când avea numai trei ani îşi caută părinţii biologici. Tânăra a apelat la ajutorul reţelelor de socializare pentru a-şi regăsi familia din România.

O româncă adoptată de o familie din SUA îşi caută părinţii biologici
O româncă adoptată de o familie din SUA îşi caută părinţii biologici - Facebook

O româncă adoptată de o familie din SUA pe când avea numai trei ani îşi caută părinţii biologici. Tânăra a apelat la ajutorul reţelelor de socializare pentru a-şi regăsi familia din România.

Eniko, în vârstă de 24 de ani, s-a născut în Odorheiu-Secuiesc, judeţul Harghita, în anul 1994.

La vârsta de trei ani, fetiţa a fost adoptată din orfelinatul Sânmartin de o familie din Pennsylvania (Statele Unite ale Americii).

Acum, la vârsta de 24 de ani, tânăra îşi doreşte să îi întâlnească pe cei care i-au dat viaţă.

Pe acelaşi subiect

Drept urmare, a apelat la pagina de Facebook 'The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României' pentru a reuşi să îi găsească pe cei cinci fraţi şi pe părinţi.

"Numele meu a fost PARADICZA Eniko, am 24 de ani, născută in ODORHEIU-SECUIESC, Județul Harghita, România. Am fost adoptată din orfelinatul SÂNMARTIN la vârsta de 3 ani. Îmi caut familia biologică, numele mamei mele este PARADICZA EDIT (născută in 1971) și tata, PARADICZA Akos (născut în 1965). Adresa lor era în Satul OCNA DE SUS, nr 62, Localitatea PRAID, Județul Harghita. Din documentele mele de adopție mai reiese că am 5 frați, aceștia se numesc: Edit, Akos, Livia și Robert, care au mers să locuiască împreună cu bunicii din județul Mureș. Un alt frate numit Attila, acesta a fost trimis la Casa de Copii din Toplița. Doresc așa de mult să-i găsesc pe toți!! Vă rog mult să DISTRIBUIȚI postarea mea, cu speranța că va fi văzută și de rudele mele! Vă mulțumesc foarte mult!", se arată în postarea prin care tânăra speră că îşi va găsi rudele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O româncă adoptată de o familie din SUA îşi caută părinţii biologici: 'Îmi doresc din suflet să îi găsesc'