Antena Meniu Search
x

O româncă din Austria, plătită cu 60 de euro pe zi, a furat maşina unei bătrâne

O româncă din Austria, plătită cu 60 de euro pe zi, a jefuit o bătrână pe care o îngrijea, iar acum este căutată de Poliţie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.11.2019, 13:17

O româncă din Austria, plătită cu 60 de euro pe zi, a jefuit o bătrână pe care o îngrijea, iar acum este căutată de Poliţie.

Românca, angajată de o firmă din Austria pentru a avea grijă de persoane în vârstă, a lucrat aproape o lună în casa bătrânei, şi urma să fie plătită cu aproximativ 1.700 de euro.

Totuşi, românca a minţit-o pe bătrâna că mama ei este bolnavă şi trebuie să ajungă de urgenţă acasă, în România, astfel că i-a cerut maşina, un autoturism marca Volkswagen.

Mai mult, aceasta i-a cerut bătrânei toate bijuteriile din aur pe care le avea în casă pentru a le curăţa în România.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care a realizat că a fost jefuită de româncă, bătrâna a contactat firma cu care încheiase un contract şi a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Firma, administrată tot de o româncă, a depus o plângere la Poliţie, iar autorităţile din Austria au dat-o în urmărire pe angajata care a fugit cu maşina şi bijuteriile bătrânei pe care o îngrijea.

Bătrâna din Austria a fost jefuită chiar de românca angajată să o îngrijească

Românca este căutată şi pe Facebook, după jaful din Austria

Cazul româncei care a jefuit o bătrână în Austria a ajuns şi pe Facebook, după ce o angajată a firmei a postat povestea într-un grup dedicat.

"Suntem din nou în faţa autorităţilor din Austria. Spre ruşinea mea, eu am recrutat-o pe doamna Mariana Giulvezan din Jimbolia pentru un caz în Austria, la o bunicuţă simpatică, care îşi dorea un suflet cald lângă ea.

Doamna Mariana Giulvezan, profitând de bunătatea bătrânei, a minţit cu neruşinare că mama ei este bolnavă şi ea nu are maşină să o transporte la spital (...) Dar s-a gândit că este prea puţin o maşină şi i-a cerut bunicuţei să îi dea şi toate bijuteriile din aur, să le cureţe în România. Ce suflet poţi să ai doamna Mariana Giulvezan să profiţi cu neruşinare de un bătrân care ţi-a arătat bunătatea lui?", a scris Victoria Feher Rominu în postarea distribuită de peste 2.500 de oameni.

Femeia care a postat pe Facebook a mai explicat că firma a sesizat Poliţia, iar bătrâna jefuită a fost deja audiată.

Pentru fapta sa, românca riscă să ajungă la închisoare, dacă se va dovedi că a înşelat-o pe bătrâna din Austria pentru a-i fura maşina şi bijuteriile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O româncă din Austria, plătită cu 60 de euro pe zi, a furat maşina unei bătrâne