Antena Meniu Search
x

Româncă din Anglia cere ajutor, după ce ar fi fost agresată în faţa casei de 10 tineri, publică imagini de coşmar

O româncă cere ajutor pentru identificarea unor tineri care au atacat-o în faţa casei şi ar fi bătut-o fără milă după ce le-a spus să nu mai urle, pentru că la acea oră târzie copiii dorm.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.03.2019, 21:19

Româncă din Anglia bătută crunt în faţa casei, cere ajutor pentru prinderea autorilor - Profi Media

O româncă cere ajutor pentru identificarea unor tineri care au atacat-o în faţa casei şi ar fi bătut-o fără milă după ce le-a spus să nu mai urle, pentru că la acea oră târzie copiii dorm.

Românca a publicat pe pagina personală de Facebook imagini greu de privit, cu starea în care se afla, după bătaie. Ea susţine că a sunat la Poliţie, însă i s-a comunicat că este weekend şi să revină la începutul săptămânii cu o reclamaţie telefonică.

Româncă din Anglia bătută crunt în faţa casei, cere ajutor pentru prinderea autorilor

Anca Vacariu, o româncă din Marea Britanie, a postat pe Facebook mai multe fotografii greu de privit, după ce ar fi fost bătută de 10 persoane chiar în faţa casei ei din Doncaster.

Pe acelaşi subiect

Tânăra povesteşte într-un mesaj ce s-a întâmplat în seara respectivă.

"Acum 48 de ore am fost atacata pe propriul drive, seara, dupa munca de 10 adolescenti. Eram langa masina si ei treceau prin fata casei mele, urland. M-au vazut si m-au injurat. Le-am spus sa vorbeasca mai incet ca dorm copiii. Au inceput sa urle si mai tare si una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus sa faca liniste sau chem politia. Atunci au luat foc si au sarit pe mine. Nici un vecin nu a iesit. Au spart gardul si masina unei prietene care si-a lasat masina la mine pe drive. Am reusit sa intru in casa si sa sun politia, timp in care bateau cu picioarele in usa mea. Dupa un timp s-a facut liniste si i-am vazut urcandu-se 3 dintre ei intr-un SUV negru si restul au fugit pe stradute", povesteşte românca pe Facebook.

Ea spune că a fost la spital pentru îngrijiri şi că la 48 de ore de la eveniment, Poliţia nu a sosit să-i ia vreo declaraţie.

"Am fost la spital, nu este nimic fracturat. Au trecut 48 de ore si politia nu a aparut. Au sunat dupa 24 ore sa imi spuna ca sunt ocupati pe timpul weekend-ului si ca sapt viitoare o sa ma sune un ofiter sa imi ia o declaratie telefonica. Apoi sa mai astept cateva zile un ofiter disponibil sa imi ia si o declaratie scrisa. Cu alte cuvinte: politia nu se implica, mai ales ca sunt minori. Tineti cont ca s-au comis 5 infractiuni: offences against the persons(greviously bodily harm), trespassing, robbery, hate crime si damage to the property iar politia nu s-a implicat deloc!", a scris tânăra pe Facebook.

"Sunt mai furioasă pe reacţia poliţiei decât pe fapta acelor copii inconştienţi"

Românca precizează că este foarte supărată pe faptul că autorităţile nu au venit să-i înregistreze plângerea. 

"Multumesc pt grija am cele mai importante persoane din viata mea langa mine. Voi lua toate masurile legale necesare sa trag la raspundere politia. Sunt mai furioasa pe reactia politiei decat pe fapta acelor copii inconstienti!  Singura mea arma ca sa imi protejez copiii este politia iar politia ... sunt furioasa si fara cuvinte pentru aceasta lipsa de interes, mai ales ca aceasta este obligatia lor: sa protejeze si sa asigure aplicarea legii cat mai eficient. Cat despre tinerii care au comis aceste infractiuni, voi face tot posibilul ca parintii lor sa simta repercursiunile asistentei sociale", a scris românca pe Facebook.

Până la momentul publicării acestui articol, românca nu a răspuns solicitărilor Observator.tv pentru a afla dacă a depus într-un final plângere la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Româncă din Anglia cere ajutor, după ce ar fi fost agresată în faţa casei de 10 tineri, publică imagini de coşmar