Antena Meniu Search
x

Mărturiile românilor după cutremurul de 4,8 din Sicilia

Românii din Italia au povestit coşmarul trăit departe de casă, când cutremurul violent de 4.8 magnitudine a zguduit Sicilia, după ce vulcanul Etna a erupt.

Clădiri avariate după cutremurul din Sicilia, în urma erupţiei vulcanului Etna
Românii din Italia au povestit clipele de groază după cutremur de 4,8 magnitudine din Sicilia, în urma erupţiei vulcanului Etna - Reuters

Românii din Italia au povestit coşmarul trăit departe de casă, când cutremurul violent de 4,8 magnitudine a zguduit Sicilia, după ce vulcanul Etna a erupt.

Cutremurul din Sicilia s-a produs miercuri, la ora locală 03:19, în apropiere de Viagrande. Seismul a putut fi simţit şi în Catania, zonă cu peste 300.000 de locuitori, printre care şi mulţi români.

Românii din Italia au povestit pe reţelele de socializare clipele de coşmar prin care au trecut după cutremurul din Sicilia, care a sădit panica în miez de noapte.

"Ne-a legănat bine, vuietul a fost mare", este unul dintre comentariile de pe reţelele de socializare la o ştire din presa italiană despre cutremurul din Sicilia.

Pe acelaşi subiect

"Şi acum simt un gol în stomac. Cum ţipa lumea, toate becurile aprinse (...) Nici acum nu îmi revin. A fost un cutremur de suprafaţă, case căzute și 10 răniţi. Când e să mori, mori ori unde ai fi.", scire Gabriela pe Facebook.

Cutremur în Sicilia, localităţi sub cenuşa vulcanului Etna

Mai multe clădiri au fost afectate în urma cutremurului din Sicilia. Localităţi întregi din zona vulcanului Etna au fost acoperite cu cenuşă. 

Imagini dramatice cu clădiri avariate după cutremurul din Sicilia au fost postate pe reţelele sociale.

Cel puţin două persoane au fost rănite. Seismul este unul dintre zecile de cutremure care au fectat regiunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mărturiile românilor după cutremurul de 4,8 din Sicilia