Antena Meniu Search
x

Video Românii care clonau cardurile americanilor din Miami Beach făceau 10 milioane de dolari pe an

Au furat milioane de dolari în Statele Unite, iar acum au ajuns în atenţia procurorilor DIICOT. Vorbim de mai mulţi români care scoteau banii de la bancomatele de pe plaja din Miami după ce foloseau dispozitive artizanale de copiere a datelor de pe cardurile bancare. Ulterior îşi cumpărau maşini de lux în ţară. 

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 07.05.2021, 17:08

Vezi și
  • Cinci autoturisme de lux deţinute de românii care clonau cardurile bancare ale americanilor din Miami Beach vor fi scoase la licitaţie.

Nu suntem într-un showroom al maşinilor de lux ci într-un sediu ANABI (Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate). Ceea ce vedeţi sunt cele cinci autoturisme de lux confiscate joi de către procurorii DIICOT. Ele urmează să fie scoase la licitaţie pentru ca oamenii legii să poată să recupereze o parte din prejudiciu.

Valoarea totală a maşinilor scoase la licitaţie, în acest caz, este de 840.000 de euro. 

Percheziţiile au avut loc joi, într-un dosar de spălare de bani. Mai multe persoane au fost duse la audieri. Dosarul a fost deschis după o sesizare făcută de către autorităţile din Statele Unite ale Americii. Şi acolo a fost trimis un dosar în judecată.

Românii din Statele Unite ale Americii reuşeau să fure în jur de 10 milioane de dolari pe an

Pe acelaşi subiect

Ce făceau românii în Statele Unite ale Americii? Instalau dispozitive de skimming, de clonare de carduri, pe bancomatele din Miami Beach şi de acolo, mai apoi, scoteau bani şi îi trimiteau în România. Banii erau utilizaţi în cumpărarea de maşini de lux precum cele din imagini. 

Spuneau procurorii americani că infractorii români reuşeau să fure, într-un singur an, peste 10 milioane de dolari, asta înseamnă undeva la 30.000 de dolari pe zi, cât costă cea mai ieftină dintre maşinile ce urmează să fie scoase la licitaţie.

Dosarul continuă pe rolul DIICOT şi urmează să fie trimis, în scurt timp, în judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Românii care clonau cardurile americanilor din Miami Beach făceau 10 milioane de dolari pe an