Antena Meniu Search
x

Video Românul care i-a dat foc fostei soții a fost arestat. După fapta cumplită, bărbatul dispăruse fără urmă

Românul care şi-a ucis fosta soţie a fost arestat ieri în Londra. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce casa sa a fost cuprinsă de flăcări pe 9 februarie.

de Redactia Observator

la 15.02.2023, 08:07

Vezi și

Cauza morţii ar fi fost inhalarea de fum, spun autorităţile. Motivul crimei ar fi gelozia, iar bărbatul l-a amenunţat şi pe actualul iubit al femeii că-l va ucide. Poliţia încă investighează scena crimei. 

Trupul româncei a fost găsit de pompierii chemaţi să stingă o casă care ardea. Medicii nu au mai putut face nimic să o salveze. Zona a fost imediat încercuită de poliţişti. Iar alarma s-a dat în întreaga regiune. Detectivii din Staffordshire au apelat la populaţie.

Cei care îi cunosc mai bine îşi aduc aminte că cei doi soţi au mai avut probleme, dar în ciuda acestora, îşi vedeau viitorul tot împreună.

Ștefan Alexandru Pantiru, cunoscut al suspectuluiEl îmi mai povestea mie că s-a mai certat cu ea, dar nu era ceva să se ajungă la ce s-a ajuns. Tocmai că nu era o fire violentă. Ei plecaseră în Olanda, împreună, cred că au stat acolo un an, un an jumătate, doi poate.

Suspectul avea împreună cu Valentina un băiat de 16 ani. Adolescentul - care era la cursuri când mama lui a fost ucisă - a ajuns acum în custodia asistenţilor sociali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Românul care i-a dat foc fostei soții a fost arestat. După fapta cumplită, bărbatul dispăruse fără urmă