Antena Meniu Search
x

Video Valentina a fost ucisă și incendiată de tatăl băiatului ei, un român din Anglia. Giany și-a recunoscut fapta pe internet: "I-am dat foc. M-a distrus în 20 de ani"

Un român care şi-a ucis soţia şi a promis încă o crimă îngrozeşte toată Anglia. Bărbatul a omorât-o pe femeia de 40 de ani în casă, după care i-a dat foc. Crud până la capăt, a trimis mesaje audio pentru familia victimei, şi le-a povestit oamenilor şocaţi ce a făcut. Apoi a lansat o ameninţare unui presupus amant al soţiei. Poliţiştii îl caută de trei zile, iar britanicii urmăresc cu sufletul la gură finalul poveştii.

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 19:20

Vezi și

O crimă anunţată. Şi un făptaş de negăsit! Acum trei zile, Constantin Georgian, zis Giany, ar fi ucis-o cu sânge rece pe Valentina, femeia care timp de două decenii i-a fost parteneră. După crimă, individul a trimis mesaje familiei victimei şi a postat de pe profilul ei de Facebook şi motivul gestului extrem: era înebunit de gelozie.

"Eu, azi (...) i-am dat foc Valentinei pentru că m-a distrus în 20 de ani, înşelându-mă de zeci de ori (...)", spunea românul.

Trupul româncei a fost găsit de pompierii chemaţi să stingă o casă care ardea. Medicii nu au mai putut face nimic să o salveze. Zona a fost imediat încercuită de poliţişti. Iar alarma s-a dat în întreaga regiune. Detectivii din Staffordshire au apelat la populaţie. Orice persoană care a fost în momentul crimei în zona Campbell Road - din localitatea Stoke on Trent - ar putea fi un martor valoros şi este rugat să sune la poliţie. În niciun caz, nu trebuie să nu se apropie de suspect. Românul - considerat extrem de periculos - a anunţat printr-un mesaj vocal o nouă crimă. De această dată, în pericol este presupusul amant al soţiei sale.

Criminalul a fugit după ce şi-a omorât concubina

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliţiştilor britanici, Constantin Georgian ar fi putut fugi, după crimă, la Londra. Acesta ar fi avut însă legături şi în Southampton. Zona în care românca a fost ucisă este în continuare împânzită de agenţi de poliţie. Vecinii au fost interogaţi de mai multe ori şi au declarat că nu au auzit până acum scandaluri în familia victimei.

Cei care îi cunosc mai bine îşi aduc aminte că cei doi soţi au mai avut probleme, dar în ciuda acestora, îşi vedeau viitorul tot împreună.

Ștefan Alexandru Pantiru, cunoscut al suspectului: El îmi mai povestea mie că s-a mai certat cu ea, dar nu era ceva să se ajungă la ce s-a ajuns. Tocmai că nu era o fire violentă. Ei plecaseră în Olanda, împreună, cred că au stat acolo un an, un an jumătate, doi poate.

Suspectul avea împreună cu Valentina un băiat de 16 ani. Adolescentul - care era la cursuri când mama lui a fost ucisă - a ajuns acum în custodia asistenţilor sociali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Valentina a fost ucisă și incendiată de tatăl băiatului ei, un român din Anglia. Giany și-a recunoscut fapta pe internet: "I-am dat foc. M-a distrus în 20 de ani"