Antena Meniu Search
x

Romulus Sîrbu, actor de pantomimă şi tatăl Oanei Sîrbu, a murit la 86 de ani. „Te iubesc, poezie de om”

Sărbătorile de iarnă sunt îndurerate pentru cântăreaţa şi actriţa Oana Sîrbu. Vedeta şi-a pierdut tatăl, actorul de pantomimă Romulus Sîrbu, la vârsta de 86 de ani.

de Monica Palade

la 27.12.2021, 16:32

Romulus Sîrbu, actor de pantomimă şi tatăl Oanei Sîrbu, a murit la 86 de ani. „Te iubesc, poezie de om”

Anunţul a fost făcut chiar de vedetă într-un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook. „Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare”.

În luna august 2020, Oana Sîrbu îşi pierdea şi mama, la vârsta de 87 de ani. Aceasta era grav bolnavă de ceva timp.

Cine este Romulus Sîrbu

Romulus Sîrbu s-a născut pe 5 martie 1935, și-a început cariera în urmă cu 50 de ani și a fost unul dintre cei mai iubiți actori de pantomimă. A fost balerin la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".

A înființat cuplul comic fantezist ”Anton și Romică” împreună cu Anton Nicolae. Din anul 1958 cei doi s-au dedicat exclusiv acestui duet, debutând într-un spectacol intitulat "Concertul tinereții" la Teatrului Satiric-Muzical "Constantin Tănase" din București.

Datorită succesiunii în spectacolele teatrului, cuplul a devenit indispensabil genului de revistă și music-hall.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Romulus Sîrbu, actor de pantomimă şi tatăl Oanei Sîrbu, a murit la 86 de ani. „Te iubesc, poezie de om”