Antena Meniu Search
x

Doliu la ISU Mehedinţi, după ce un pompier de 33 de ani a murit într-un accident rutier. Liviu era căsătorit şi avea doi copii

Este doliu la ISU Mehedinţi, după ce un pompier de 33 de ani a murit într-un cumplit accident rutier. Liviu se afla într-o autoutilitară încărcată cu lemne şi care s-a răsturnat în cursul zilei de luni, informează reporterul Observator Cristina Oprea. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.

de Monica Palade

la 21.12.2021, 13:52

Militarul era încadrat la Detașamentul de pompieri Orșova încă din 2007, iar de câteva luni devenise șef gardă intervenție stingere al aceluiaşi departament. Colegii au ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook a instituţiei.

Lacrimi pentru Liviu, după ce a murit într-un accident rutier

„Cadrele I.S.U. Mehedinți aduc un ultim omagiu celui care până seara trecută, în urma producerii unui accident rutier, a făcut parte din marea familie a pompierilor mehedințeni -plt. maj. Olei Nicolae Liviu -șef gardă intervenție stingere în cadrul Detașamentului de pompieri Orșova.

Cuvintele sunt prea puține pentru a ne exprima durerea prilejuită de plecarea dintre noi, mult prea devreme, la numai 33 de ani. Dispariția sa lasă un gol limens în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut. Timp de peste un deceniu, Liviu a participat la salvarea a sute de vieți omenești, făcându-și cu cinste, pricepere și devotement datoria și manifestând grijă față de colegii săi.

Pe acelaşi subiect

Plt. maj. Olei Nicolae Liviu a fost încadrat în data de 01.11.2007 ca subofițer operativ principal la Detașamentul de pompieri Orșova și, începând cu data de 01.07.2021, în urma promovării concursului, a devenit șef gardă intervenție stingere în cadrul aceluiași detașament. Este casătorit și are doi copii.

Întregul personal al inspectoratului împărtășeșete durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei în aceste momente foarte triste.

Il rugăm pe bunul Dumnezeu să îl aibă în pază, iar familiei sale să îi dea alinare și putere. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, scrie ISU Mehedinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doliu la ISU Mehedinţi, după ce un pompier de 33 de ani a murit într-un accident rutier. Liviu era căsătorit şi avea doi copii