Antena Meniu Search
x

Video S-a urcat băut la volan şi a provocat un carambol. Apoi a dat vina pe soţie. "N-am fost eu! Arătaţi dovezi dacă am fost la volan"

Accident cumplit pe o şosea din judeţul Teleorman, provocat de un şofer beat. Amorţit de alcool, individul a pierdut controlul maşinii şi a provocat un carambol pe şosea. A făcut apoi show cu poliţiştii şi s-a jurat că nu el a fost la volan, deşi martorii spun că l-au văzut când a coborât din maşină. 

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 18:08

Vezi și

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au avut parte de un spectacol la care nu se aşteptau. Şoferul turmentat abia se putea ţine pe picioare şi articula foarte greu cuvintele. S-a dezmeticit puţin când a auzit de institutul de medicină legală şi de problele biologice.

Poliţist-şofer: "Tu ai fost, dacă tu ai fost...

N-am fost eu!

Potoleşte-te puţin!

Pe acelaşi subiect

Dacă eu n-am fost...

Dacă vei refuza să sufli în aparatul etilotest vei fi condus la camera de gardă pentru recoltarea de probe biologice conform procedurii".

El a fost la volan, când s-a dat jos a vrut să fugă. Soţia a încercat să-l acopere şi a insistat că ea conducea, deşi martorii spun că l-au văzut pe bărbat coborând de la volan.

S-a urcat băut la volan şi era să provoace o tragedie

Martori-şofer: Păi dacă te-am văzut cu ochii noştri!

Arătaţi dovezi dacă am fost la volan, doamnă!

Eu am făcut probă ca să văd şi eu cum merge maşina.

Cum faci femeie probă, să ne omori în trafic? Mai aveai şi doi copii în maşină. La copii ăia nu te gândeai că-i omori?

Poliţist-soţie: Doamnă, vă aduc la cunoştinţă că mărturia mincinoasă se pedepseşte, da?

Ştiu.

A fost el la volan? A condus el autoturismul respectiv?

Refuzul categoric al şoferului de a sufla în aparatul etilotest i-a făcut pe poliţişti să-şi piardă răbdarea şi să îl încătuşeze pentru a-l transporta la spital. 

Poliţist-şofer: "Vei fi condus la camera de gardă pentru recoltare de mostre biologice, da?

Poţi să mă duci unde vrei tu!"

Ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În urma impactului a rezultat o victimă, pasager într-una dintre mașinile implicate în accident, care a fost preluată de un echipaj de salvare și transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » S-a urcat băut la volan şi a provocat un carambol. Apoi a dat vina pe soţie. "N-am fost eu! Arătaţi dovezi dacă am fost la volan"