Antena Meniu Search
x

Video Ravagiile unui tulcean băut şi vitezoman, surprinse de camerele de supraveghere. A lovit un sens giratoriu, ca mai apoi să intre într-o altă maşină

Un bărbat a ajuns la spital, seara trecută, după ce un şofer băut, care circula cu viteză, a intrat în maşina lui după ce a lovit mai întâi şi insula unui sens giratoriu.

de Redactia Observator

la 16.10.2021, 10:52

Vezi și

S-a întâmplat în localitatea constănţeană Ovidiu. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum şoferul din Tulcea conduce cu viteză, şi la un moment dat, loveşte bordura insulei din sensul giratoriu. Intră apoi în alt automobil, care circula regulamentar. 

În urma impactului, şoferul lovit a rămas încarcerat. A ajuns la spital cu răni la cap, dar e în stare stabilă. Poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ravagiile unui tulcean băut şi vitezoman, surprinse de camerele de supraveghere. A lovit un sens giratoriu, ca mai apoi să intre într-o altă maşină