Antena Meniu Search
x

Salvare dramatică la Stamora Germană, șofer încarcerat în cabina cisternei cu care s-a răsturnat pe câmp (Video)

Salvare dramatică la Stamora Germana, unde un șofer a rămas încarcerat în cabina cisternei cu bitum cu care s-a răsturnat pe câmp. La fața locului a fost chemată inclusiv o echipă de specialiști CBRN care să stabilească dacă există vreun pericol, după ce s-a constatat că din cisternă curge bitum.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.10.2020, 13:00

Salvare dramatică la Stamora Germana, șofer încarcerat în cabina cisternei cu care s-a răsturnat pe câmp Vezi și
  • Șoferul a fost extras și predat echipajului medical, conștient și cooperant.
  • La fața locului a fost chemată inclusiv o echipă de specialiști CBRN care să stabilească dacă există vreun pericol, după ce s-a constatat că din cisternă curge bitum.

Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 11.27, pe DJ 693B în apropierea localitatii Stamora Romana. Alerta a fost dată printr-un apel la 112 cu privire la un accident produs de o autocisternă cu bitum care a ieșit in afara partii carosabile și s-a răsturnat. 

Potrivit salvatorilor, șoferul, care era singur în cabină, a rămas încarcerat iar din cisternă au avut loc scurgeri de bitum.

Victima a fost extrasă și predată echipajului medical, conștient și cooperant.

La fața locului au fost alertate forte din 4 subunitati de interventie astfel: Statia de Pompieri Buzias cu o autospeciala de stingere si un echipaj SMURD tip B, Detasamentul 2 de Pompieri Timisoara cu o autospeciala de stingere, o autospecială de Descarcerare si o Descarcerare Grea, Detasamentul 1 de Pompieri Timisoara cu un echipaj CBRN, Statia de Pompieri Deta cu un echipaj de Descarcerare si un efectiv de 2 ofiteri si 21 subofiteri, echipaje de poliție, ambulanță SAJ cu medic, jandarmi.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Salvare dramatică la Stamora Germană, șofer încarcerat în cabina cisternei cu care s-a răsturnat pe câmp (Video)