Antena Meniu Search
x

Mașină fumegând la Ilișești, în Suceava, lovită de o dubă: "Doamne ferește, uăi! E-năuntru!" (video)

O mașină fumegând la Ilișești, în Suceava, după ce a fost lovită de o dubă, a fost filmată la câteva clipe după impact. "Doamne ferește, uăi! E-năuntru!",exclamă șoferul care filmează, trecând mai departe.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.09.2020, 10:50

Mașina fumega imediat după impactul cu duba, la Ilișești, în Suceava Vezi și
  • Accidentul a avut loc miercuri de dimineață.
  • Unul dintre șoferi a ajuns la UPU Suceava.

Un accident de circulație a avut loc miercuri de dimineață, în jurul orei 8:00, la Ilișești, pe DN 17, fiind implicate o dubă și un autoturism. Cele două vehicule s-au ciocnit frontal și duba a ieșit în afara șoselei, în vreme ce autoturismul s-a învârtit de câteva ori și a rămas pe mijlocul drumului.

Șoferul din autoturism a rămas blocat în interior, fără să fie încarcerat. La câteva clipe după impact, un alt șofer a filmat trecând pe lângă locul accidentului.

Pe imgini se vede cum autoturismul fumegă la compartimentul motor, iar cel care filmează se îngrozește când vede că un om e prins în interior. 

Pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să scoată șoferul blocat din mașină, acesta fiind transportat, rănit, la UPU Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mașină fumegând la Ilișești, în Suceava, lovită de o dubă: "Doamne ferește, uăi! E-năuntru!" (video)