Antena Meniu Search
x

Stai departe de SĂPUNUL LICHID! Îl folosești zilnic dar nu știi ce PERICOLE ascunde

De la săpun la pasta de dinți, de la detergentul de bucătărie până la cel de rufe, totul reprezintă acum o provocare în găsirea acelui produs care să nu fie disponibil și în varianta antibacteriană

De la săpun la pasta de dinți, de la detergentul de bucătărie până la cel de rufe, totul reprezintă acum o provocare în găsirea acelui produs care să nu fie disponibil și în varianta antibacteriană

Majoritatea acestor produse se bazează pe un agent antibacterian numit triclosan pentru a le face hiperigienice.

Traiul într-un mediu ultrasterilizat ar putea, în mod contrar, să fie destul de nesănătos. Atunci când corpurile noastre încetează să intre în contact cu bacteriile și virusurile din viața zilnică, sistemul imunitar încetează procesul prin care rămâne în formă. Când acest lucru se produce, organismul se confruntă cu un risc sporit de alergii, astm și alte boli.

CITEȘTE ȘI O pastilă pe care o iei zilnic ucide MII de OAMENI în fiecare an

Expunerea la acest pesticid sintetic (triclosan), care este în mod curent găsit în urină a 75% dintre toți cei testați, a fost pusă în legatură cu cancerul, cu tulburările hormonale, afectarea ficatului și alte probleme de sănătate. Triclosanul mai este și un grav poluant care, odată ajuns în mediu, se descompune în chimicale extrem de toxice, inclusiv o formă de dioxină și în cancerigenul cloroform.

CITEȘTE ȘI Produsul pe care mulți îl consumă ZILNIC ucide 1 om la 10 secunde

Pentru a ține triclosanul departe de casa ta, evită utilizarea a orice etichetat antibacterian. Sari peste orice conține triclosan sau pretinde că este antibacterian sau că luptă împotriva mirosurilor.

CITEȘTE ȘI Gestul ei ar fi putut s-o coste viața! Și tu îl faci ZILNIC

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Stai departe de SĂPUNUL LICHID! Îl folosești zilnic dar nu știi ce PERICOLE ascunde