Antena Meniu Search
x

Video Sărăcia și neputința au împins o familie din Călărași la sinucidere: Doar unul dintre ei a mai fost scos în viață din apele înghețate ale Dunării

Sinucidere în familie, în Călăraşi. Trei oameni, o mamă şi doi fii, s-au aruncat în Dunăre din disperare că nu au unde locui. Doar unul dintre ei a mai putut fi salvat.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 07.01.2022, 21:28

Vezi și

O întreagă familie, o mamă în vârstă de 77 de ani și copiii acesteia, un bărbat de 55 de ani și fata de 47 de ani. În această după-amiază ar fi intrat de bunăvoie în brațul Borcea, în dreptul Parcului Central din Călărași, cu intenția clară de a-și pune capăt zilelor.

Ar fi fost observați de un angajat de la salubritate, care a sunat de urgență la 112, însă din păcate cele două femei au fost scoase din apă deja decedate, iar bărbatul era în stop cardio-respirator și șoc hipotermic. A fost transportat la spital, însă, medicii sunt destul de rezervați cu privire la șansele acestuia.

Prea săraci să mai suporte viața

Vorbim de o familie care în ultimii ani stătea pe stradă. Locuința inițială le fusese scoasă la vânzare din cauza datoriilor acumulate. Le-a fost repartizată o locuință socială, dar au fost evacuați și de acolo din același motiv: neplata datoriilor. Ar fi fost luați și în evidența DGASPC și ar fi fost cunoscuți și cu afecțiuni psihice. 

Nu este prima tentativă a acestei familii de a-și pune capăt zilelor. În 2017, tot împreună, cei trei au intrat în brațul Borcea, după ce au înghițit o substanță periculoasă. Atunci un polițist i-a observat și cu ajutorul pescarilor i-a adus la mal. Au fost duși la spital, dar externați pe propria răspundere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sărăcia și neputința au împins o familie din Călărași la sinucidere: Doar unul dintre ei a mai fost scos în viață din apele înghețate ale Dunării