Antena Meniu Search
x

Video Trei persoane fără adăpost, scoase din apele înghețate ale brațului Borcea, din Călărași. Pentru două dintre ele nu s-a mai putut face nimic

Tragedie în cursul zilei de vineri. Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost scoase din apele înghețate ale brațului Borcea, din Călărași, de pompierii militari.

de Monica Palade

la 07.01.2022, 17:49

Vezi și

Din păcate, pentru femei, una de 47 de ani și cealaltă de 77 de ani, în ciuda eforturilor făcute de medici, nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul de 52 de ani a fost transportat în stare de hipotermie la Spitalul de Urgență din Călărași.

Din primele informații, familia locuia pe străzi de ani buni și ar fi intrat în apă cu intenția de a se sinucide. În urmă cu trei ani, fusese dată afară de primărie dintr-o locuință socială, informează reporterul Observator Bogdan Dinu.

Pentru femei nu s-a mai putut face nimic

“În urmă cu puțin timp, pompierii departamentului Călărași au fost solicitați să intervină pe raza municipiului, pe brațul malului Borcea, unde trei persoane au căzut în apă. Este vorba de două femei și un bărbat. Femeile se aflau în stop cardio-respirator. La fața locului a fost și un medic, care a declarat decesul celor două persoane. Pompierii militari au extras cea de-a treia persoană, un bărbat, pe care l-au transferat în stare de hipotermie la Spitalul de Urgență Călărași”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Călărași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei persoane fără adăpost, scoase din apele înghețate ale brațului Borcea, din Călărași. Pentru două dintre ele nu s-a mai putut face nimic