Antena Meniu Search
x

Video Scandal în Arhiepiscopia Tomisului. Preotul Eugen Tănăsescu îl acuză pe IPS Teodosie că ar fi influenţat de o clarvăzătoare

Arhiepiscopia Tomisului, implicată într-un nou scandal. Preotul Eugen Tănăsescu şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt. Decizia vine în urma apariţiei în spaţiul public a unor stenograme cel puţin controversate. Este vorba despre mai multe înregistrări telefonice în care acesta lasă de înţeles că IPS Teodosie ar fi influenţat în deciziile sale de o clarvăzătoare care a avut relaţii şi cu serviciile secrete.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 14:03

Vezi și

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat aseară că preotul Eugen Tănăsescu, cel care deţinea şi funcţia de purtător de cuvânt şi-a dat demisia. Totul după ce în spaţiul public ar fi apărut mai multe înregistrăti.

Nu s-a aflat cine a făcut înregistrările publice

Reprezentanţii Arhiepiscopiei susţin că nu ştiu cine este persoana care le-ar fi făcut publice, veridicitatea lor ori intenţiile acestei persoane, dar în momentul de faţă a fost deschisă o anchetă internă iar la finalul ei ar putea exista sancţiuni disciplinare dacă va fi cazul.

Noul purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei susţine că nu există legături între Înaltpreasfinţitul Teodosie şi persoana la care se face referire în aceste înregistrări, alte legături decât altele preot-enoriaş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Scandal în Arhiepiscopia Tomisului. Preotul Eugen Tănăsescu îl acuză pe IPS Teodosie că ar fi influenţat de o clarvăzătoare