Antena Meniu Search
x

Video Scandal la UPU Focşani: Un pacient nervos a început să înjure şi să o ameninţe pe asistenta de la triaj. Bărbatul a fost amendat

Scandal în secţia UPU a Spitalului Judeţean din Focşani. Un pacient nerăbdător şi nervos a început să o înjure pe asistenta medicală de la triaj, după ce aceasta i-a sugerat să apeleze la serviciile medicale ale altei unităţi medicale, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

de Monica Palade

la 19.01.2022, 14:06

Vezi și

Bărbatul a trecut şi la ameninţări. Imaginile au fost filmate de o colegă a femeii, în timp ce asistenta vizată de injurii apelase la 112 să ceară ajutorul poliţiei. Când poliţiştii au ajuns bărbatul deja plecase. A fost însă identificat ulterior şi amendat cu 2.000 de lei.

Ce spun poliţiştii

Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Vrancea face următoarele precizări:

În cursul zilei de ieri, 18 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de către un cadru medical cu privire la faptul că, un bărbat adresează injurii în incinta unității de primiri urgențe a spitalului din municipiul Focșani.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului însă bărbatul nu se mai afla în incinta spitalului. Ulterior, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, de 40 de ani, din municipiul Focșani și sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 2000 lei.

Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere privind săvârșirea vreunei infracțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scandal la UPU Focşani: Un pacient nervos a început să înjure şi să o ameninţe pe asistenta de la triaj. Bărbatul a fost amendat