Antena Meniu Search
x

Video Scandal monstru într-un spital din Brăila. O bunică îl acuză pe medic că i-a "căsăpit" nepoţelul de doar 4 ani: "Astea sunt tăieturi? Ca pe porci?"

Un scandal monstru a avut loc la Spitalul din Brăila. Bunica unui băiat de 4 ani s-a luat la ceartă cu medicul care i-a operat nepotul în trecut. Femeia ţipă şi îl acuză că i-a "căsăpit" copilul. Doctorul îşi pierde cumpătul, o ia de gât şi o împinge la perete. Toată scena a fost filmată.

de Adrian Obreja

la 18.01.2022, 19:41

Vezi și

Femeia de 49 de ani a venit cu nepotul ei la un control ortopedic. A intrat însă în cabinet pusă pe scandal şi cu telefonul pornit pe înregistrare.

  • Asistentă: Doriţi să văd copilul?
  • Femeie: Da, normal, şi nu ţipaţi la mine că e copil aici de 4 ani.
  • Medic: Şi dumneata de ce ţipi?
  • Femeie: L-ai căsăpit!
  • Medic: Eu?
  • Femeie: Da, tu!

Femeia, nemulţumită de cum a fost tratat nepotul ei, îi adresează medicului mai multe injurii.

  • Femeie: Trei operaţii i-ai făcut.
  • Medic: Dar ştii ce are copilul?
  • Femeie: Ştiu. L-am dus la Bucureşti, l-am dus în Italia, l-am dus la Constanţa. Şi zice "Ce criminal l-a căsăpit?" Criminal te-a făcut toată lumea. Acum mi-l consulţi.
Pe acelaşi subiect

Cearta degenerează rapid după ce femeia o acuză şi pe asistentă că e mână în mână cu doctorul. La un moment dat, medicul o împinge pe bunică. Medicul se apără şi spune că el a fost lovit primul. "Am fost agresionat şi eu. Nu arată în filmuleţ, dar la un moment dat se aude un pocnet. Am fost agresat şi ăsta a fost răspunsul meu", a declarat Dan Drăgulescu, ortoped pediatru.

Scandalul monstru i-a costat pe amândoi

"Agresivitatea aparţinătoarei pacientului a determinat o stare conflictuală. Am demarat o anchetă şi vom sesiza şi organele competente pentru hărţuirea personalului medical", a declarat Delia Râșnoaveanu, managerul spitalului. "Trebuia să-l lovesc. Trebuia să-l bat bine. Trebuia să-l bat bine. Nu l-am lovit deloc. Mi-a tăiat copilul la picior de trei ori şi nu i-a reuşit operaţia. L-am făcut criminal şi când l-a dezbrăcat i-am spus: 'Astea sunt tăieturi? Ca pe porci'", a declarat bunica copilului.

Scandalul monstru i-a costat pe amândoi. Poliţia a amendat-o pe femeie pentru că nu purta mască şi pentru că a făcut scandal. "Aceasta fiind sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform legii 61 şi cu o amendă de 500 de lei, conform legii 55", a declarat Mădălina Niculae, IPJ Brăila. Femeia spune că nu a primit încă amenzile, dar că nu le va plăti oricum. Spitalul a demarat o anchetă internă, iar pe numele medicului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Scandal monstru într-un spital din Brăila. O bunică îl acuză pe medic că i-a "căsăpit" nepoţelul de doar 4 ani: "Astea sunt tăieturi? Ca pe porci?"