Antena Meniu Search
x

Video Scandal monstru după un accident rutier în Ploieşti: A ieşit cu bâta să îşi facă singur dreptate

Un accident rutier s-a sfârşit cu un scandal monstru, în plină stradă. S-a întâmplat seara trecută, într-o intersecţie din Ploieşti.

de Redactia Observator

la 18.04.2022, 08:19

Vezi și

După ce iubita sa nu a acordat prioritate şi a provocat un accident cumplit, un individ a ieşit nervos din maşină, hotărât să-i dea o lecţie celuilalt şofer. 

A plouat cu înjurături şi ameninţări, iar până la bătaie a fost un singur pas. Nici pumnii n-au fost de ajuns, aşa că agresorul a scos şi o bâtă din maşină şi a început s-o fluture sub ochii martorilor, care au sunat îngroziţi la 112. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au reuşit să aplaneze conflictul, dar... nu au mai găsit nicio armă albă la locul accidentului. Au deschis însă un dosar penal pentru lovire şi alte violențe şi i-au amendat pe cei doi scandalagii pentru tulburarea liniştii publice. 

Ce spun poliţiştii

Pe acelaşi subiect

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 21:45, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale care a avut loc la intersecția străzii Bahluiului cu strada  Mărășești. 

În urma evenimentului rutier, între unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani și un pasager din celălat autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani ar fi izbucnit un conflict, acesta din urmă fiind lovit de bărbatul în vârstă de 44 de ani. Conflictul a fost aplanat de polițiștii sosiți la fața locului. 

La acest moment polițiștii efectuează cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Scandal monstru după un accident rutier în Ploieşti: A ieşit cu bâta să îşi facă singur dreptate