Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în judeţul Constanţa. O dubită a intrat pe contrasens într-un Matiz. Şoferul a murit pe loc

Accident grav în localitatea Lumina, din judeţul Constanţa. Un om a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce şoferul unei dubiţe a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens într-un Matiz. Şoferul autoturismului a murit pe loc. 

de Cristina Dimulescu

la 17.04.2022, 18:44

Vezi și

Accidentul rutier a avut loc pe DN 22, la ieșire din localitatea Lumina - zona Popasului Tașaul. Impactul s-a produs între o autoutilitară care se deplasa dinspre Tulcea către Constanţa şi un autoturism. 

Accidentul s-a produs din cauza carosabilului umed

Din primele cercetări, şoferul din dubiță a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a rotit pe șosea, după care a intrat pe contrasens în Matiz. Șoferul autoturismului a murit pe loc, iar ceilalți pasageri au ajuns la spital.

"În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, de 76 de ani, precum și vătămarea corporală a pasagerei din acesta, în vârstă de 74 de ani.", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident grav în judeţul Constanţa. O dubită a intrat pe contrasens într-un Matiz. Şoferul a murit pe loc