Antena Meniu Search
x

SCENE GROAZNICE în Timiș: un şofer de 19 ani a intrat cu maşina în copac, apoi a fugit, lăsându-şi prietenii să ardă de vii!

Doi tineri au murit carbonizați într-un dramatic accident, în Timiș. Mașina în care se aflau s-a izbit de un copac și a luat foc. Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului.

Doi tineri au murit carbonizați într-un dramatic accident, în Timiș. Mașina în care se aflau s-a izbit de un copac și a luat foc. Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului.

UPDATE: Tânărul care era la volan a fost capturat de poliţişti şi reţinut. Unul dintre tinerii de pe bancheta din spate, un băiat, avea 20 de ani. Celalată persoană decedată este o fată, dar nu a fost încă identificată.

UPDATE: 00.00:  Un autoturism marca Audi, în care se afla șoferul, o tânără pe scaunul din dreapta și alți doi tineri pe bancheta din spate circula spre Timișoara. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, de unde a ricoșat în poarta unei case. Autoturismul s-a oprit într-un pom și a luat foc. Șoferul și pasagera din dreapta au reușit să iasă din autoturism, dar, din păcate, pasagerii de pe bancheta din spate, un tânăr de 20 de ani și o fată de aproximativ 16-17 ani, au rămas captivi. Aceștia au murit carbonizați.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție, pompieri și ambulanță, însă, înainte de sosirea lor, șoferul și pasagera din dreapta au fugit. Tânăra a fost găsită acasă, în Fibiș, de polițiști.

Oamenii legii încearcă acum să găsească șoferul vinovat de producerea accidentului. Acesta are 19 ani și este din Sânandrei. La fața locului a ajuns și Petre Rumega, șeful Poliției Rutiere Timiș, care conduce investigația.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Două persoane au fost găsite carbonizate pe bancheta din spate a unui autoturism care a luat foc, duminică noaptea, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în comuna Fibiş din judeţul Timiş. Anchetatorii caută acum alte două persoane care erau în autoturism şi ar fi fugit de la locul accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, Bogdan Mutu, a declarat pentru News.ro că un accident rutier a avut loc în Timiş, fiind implicat un autoturism marca Audi care a luat foc.

"Este vorba despre un accident rutier în care e implicat un autoturism marca Audi. La faţa locului s-au deplasat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o descarcerare, trei ambulante SMURD, un ofiţer şi 15 subofiţeri. S-a  constatat că autoturismul a ieşit de pe suprafaţa carosabilă, după care a luat foc. După stingerea incendiului, din nefericire, pompierii au constatat că în interior se aflau două persoane carbonizate", a declarat Bogdan Mutu.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care leagă Timişoara de oraşul Lipova din Arad, în dreptul localităţii Fibiş, unde autoturism s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, apoi a luat foc.

Cele două cadavre se aflau pe bancheta din spate a maşinii, iar anchetatorii suspectează că în autoturism se mai aflau două persoane, care au fugit de la locul accidentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

foto:tion.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » SCENE GROAZNICE în Timiș: un şofer de 19 ani a intrat cu maşina în copac, apoi a fugit, lăsându-şi prietenii să ardă de vii!