Antena Meniu Search
x

Scrisoare primită de mama Luizei Melencu de la un deţinut din Craiova: 'Fata nu este moartă'

Mama Luizei Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Caracal, despre care criminalul Gheorghe Dincă a spus că ar fi ucis-o, a primit, astăzi, o scrisoare de la un deţinut aflat în penitenciarului Craiova.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.09.2019, 11:39

Mama Luizei Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Caracal, despre care criminalul Gheorghe Dincă a spus că ar fi ucis-o, a primit, astăzi, o scrisoare de la un deţinut aflat în penitenciarului Craiova.

Deţinutul i-a explicat mamei Luizei, în scrisoare, că 'garantează cu viaţa' faptul că fata nu este moartă.

'Vă rog, fiţi tari şi optimiste! Încă de la început vă pot spune să staţi liniştite şi să nu vă mai gândiţi că Luiza este decedată. Nu este decedată şi o să vină şi ziua aia frumoasă când veţi fi toate la masă.

Vă jur că o să o găsească. Avantajul este că e în viaţă. Aş avea mai multe de spus, draga mea, dar nu pot. În schimb, te asigur că fata nu e moartă. Am curaj să garantez cu viaţa mea că Luiza nu e moartă. Eu sunt în puşcărie şi sunt din Caracal

Pe acelaşi subiect

V-am văzut cu bunicul la Antena 1 şi v-am văzut aşa distruse de durere şi de aia v-am scris şi vă pot spune cu garanţia vieţii mele că Luiza nu e moartă şi o să vedeţi că inima nu v-a înşelat când a zis că nu e moartă.

Scrisoare primită de mama Luizei Melencu de la un deţinut

Scrisoare primită de mama Luizei de la un deţinut de la penitenciarul Craiovei

Credeţi-mă că nici mie nu mi-a plăcut ce a făcut cu Luiza (n.r. Gheorghe Dincă), dar lasă că e bine aşa, că nu a omorât-o prostu dracu.

Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el, că îi mai vindeam cabluri de cupru, bormaşini şi aparate de sudură şi m-am mai dus pe la el prin curte.

O ştiu şi pe fie-sa Daniela, dar ultima dată când am fost pe acolo era în 2014. Vă rog din sufletul meu să nu vă mai consumaţi şi nu vă mai gândiţi că e moartă. Vă rog, nu mă băgaţi pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar aşteptaţi.

Scrisoare trimisă de un deţinut despre Luiza Melencu: 'Fata nu e moartă'

Luiza va veni acasă. Am curaj să fac pariu şi să garantez cu viaţa mea că Luiza nu e moartă şi va veni acasă.

Vă doresc tot binele din lume. Vă pup', a scris bărbatul care a trimis scrisoarea.

- informaţii în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scrisoare primită de mama Luizei Melencu de la un deţinut din Craiova: 'Fata nu este moartă'