Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă urmează să fie supus unor teste psihiatrice şi comportamentale

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că a ucis două tinere, pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, urmează să fie testat de specialiştii din Poliţie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.09.2019, 16:54

Gheorghe Dincă este testat psihiatric şi comportamental - foto Hepta

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că a ucis două tinere, pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, urmează să fie testat de specialiştii din Poliţie.

El a fost adus astăzi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv București.

Dincă este testat psihiatric şi comportamental, apoi va fi pus la detectorul de minciuni

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a anunţat că inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv București pentru efectuarea altor activități ce presupun prezența acestuia în fața organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialiști din cadrul IGPR, reaudierea inculpatului, precum și examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia.

Testarea era programată pentru 29 august, însă a fost întârziată din cauza transportării inculpatului la locuinţa sa, fiind necesară prezenţa acestuia la locul faptei, în timpul cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gheorghe Dincă urmează să fie supus unor teste psihiatrice şi comportamentale