Antena Meniu Search
x

Video Se circulă doar pe o singură bandă pe DN 1, după ce o porţiune de 60m din drum s-a surpat: Poliţia spune că nu vor fi ambuteiaje în weekend

Drumul Naţional 1, în zona oraşului Breaza, s-a surpat pe o porţiune de aproximativ 60 de metri. S-a întâmplat azi dimineaţă, pe sensul de mers dinspre Braşov spre Ploieşti, iar autorităţile au instituit restricţii de circulaţie. Practic, deocamdată, traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă.

de Cristi Georgescu

la 03.02.2023, 17:11

Vezi și

Vorbim despre o lungime de aproximativ 60 de metri de-a lungul căreia terasamentul drumului public s-a surpat. În acest moment, stratul asfaltic nu a fost degradat, dar nu este exclus ca în perioada imediat următoare şi acesta să cedeze. Tocmai de aceea, imediat ce a fost sesizată alunecarea de teren s-a instituit restricţie temporară pe banda numărul 1 de mers, pe direcţia Braşov-Ploieşti.

Reprezentanţii Companiei de Drumuri au ajuns la faţa locului pentru a monta balize de semnalizare, dar şi semne temporare de circulaţie care să avertizeze şoferii despre restricţia instituită pe cel mai aglomerat drum din ţară. Chiar dacă este început de weekend, poliţiştii spun că nu se vor forma ambuteiaje în zonă pentru că restricţia se află pe sensul opus de mers, iar oamenii legii vor fi la faţa locului pentru a fluidiza traficul. Tehnic, restricţia a fost impusă de la kilometrul 99+200 până la kilometrul 98+150, în afara localităţii Cornu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Se circulă doar pe o singură bandă pe DN 1, după ce o porţiune de 60m din drum s-a surpat: Poliţia spune că nu vor fi ambuteiaje în weekend