Antena Meniu Search
x

Un şef de post din Suceava a tras 7 focuri de armă, ca să scape cu viaţă. A fost bătut cu parul

Un şef de post din Suceava a tras 7 focuri de armă, ca să scape cu viaţă. A fost bătut cu parul de doi bărbaţi, tată şi fiu.

Şeful de post a tras cu arma, ca să scape
Un şef de post din Suceava a tras 7 focuri de armă, ca să scape cu viaţă. A fost bătut cu parul - Monitorul de Suceava

Un şef de post din Suceava a tras 7 focuri de armă, ca să scape cu viaţă. A fost bătut cu parul de doi bărbaţi, tată şi fiu.

Șeful de post din comuna Păltinoasa, Vasile Grumăzescu, care este și liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) a fost atacat de doi indivizi, tată și fiu, fiind lovit violent în zona capului, cu pumnii dar și cu un par. Lovită a fost și o polițistă care îl însoțea în echipaj pe Grumăzescu. 

În disperare de cauză, cu viața pusă în pericol, Vasile Grumăzescu a scos pistolul și a tras șapte focuri de armă. Mai întâi în plan vertical și apoi în brațul unuia dintre atacatori, braț în care respectivul avea un par. 

Şeful de post a fost bătut, colega lui de echipaj lovită şi ea

Pe acelaşi subiect

Uun echipaj format din trei polițiști, șeful Secției Păltinoasa, colega sa, plus un polițist de la Postul Valea Moldovei, a urmărit mașina condusă de un bărbat care nu a oprit la semnal. Polițiștii l-au ajuns din urmă pe șofer și l-au ridicat pentru a-l duce la spital, bănuind că este beat. La scurt timp însă, mașina de poliție a derapat, ieșind ușor în decor. 

La fața locului au ajuns mai mulți romi, printre care și fiul șoferului. Ultimul era foarte furios și a devenit extrem de violent.

Vasile Grumăzescu a fost lovit violent în față, suferind o fractură de piramidă nazală cu sângerare abundentă, însă a încasat și un par în cap. Acesta și-a apărat viața cu pistolul din dotare, fără însă a-l răni grav pe atacator, care a suferit o plagă ușoară prin împușcare la braț. 

Și polițista care îl însoțea pe şeful de post are mai multe leziuni în urma agresiunii, mai scrie Monitorul de Suceava.

Parchetul de pe langă Judecatoria Gura Humorului a transmis că a dispus punerea în miscare a acțiunii penale față de doi inculpați în acest caz. Cei doi au fost prezentati și în fața magistraților de la Judecătoria Gura Humorului, cu propunere de arestare preventivă. Ionel Carabin și Irimie Carabin au fost arestați preventiv 30 de zile pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un şef de post din Suceava a tras 7 focuri de armă, ca să scape cu viaţă. A fost bătut cu parul