Antena Meniu Search
x

Șef din Poliția Năvodari, surprins petrecând alături de Vali Vijelie la un concert unde nu se respectau regulile impuse din cauza coronavirusului

Adjunctul Poliţiei din Năvodari ar putea să îşi piardă funcţia după ce a petrecut la masă cu Vali Vijelie. Cântăreţul de manele a povestit că au băut un "şpriţ" împreună la concertul cu sute de spectatori. Subalternii lui au spart petrecerea ilegală cu sirenele. După scandal, ofiţerul a intrat în concediu şi în silenzio stampa. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.09.2020, 20:40

Vezi și
  • Ofițerul de poliție riscă să fie retrogradat din cauza acestui incident.
  • Vali Vijelie a fost amendat cu 1.000 de lei din cauza concertului respectiv.

Printre cei 400 de oameni care s-au îngrămădit să asculte concertul manelistului Vali Vijelie la sfârşitul săptămâniii trecute ar fi fost şi adjunctul Poliţiei Năvodari, Sandu Coman. 

Petrecerea ilegală a fost întreruptă chiar de subalternii lui. Cu sirenele. 

Omul care ar fi trebuit să se asigure că regulile sunt respectate ar fi petrecut chiar la masa manelistului. Şi poate nu s-ar fi aflat, dacă artistul nu se lăuda cu prietenii lui: a povestit public că "a băut un şpriţ" cu un şef din poliţie. A fost o glumă, a spus ulterior, dar declaraţia pornise deja vijelia în Poliţie. 

Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus cercetarea prealabilă a unui ofiţer de poliţie cu funcţie de conducere din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari.

Reporterii Observator au încercat să-l contacteze pe adjunctul Politiei Năvodari pentru un punct de vedere, dar este în concediu. 

Artistul Vali Vijelie a făcut furori în pandemie, pe litoral. Pe 8 august, a avut concert într-un club din Costineşti, apoi pe 12 august - la o terasă din Eforie. Concertul a fost oprit pentru că nu era respectată distanţarea. Pe 21 august a avut din nou cântare la acelaşi club din Costineşti. Atunci, poliţiştii au amendat localul cu 10.000 de lei. Cel mai recent spectacol a avut loc pe 28 august, la terasa din Năvodari. Manelistul a fost amendat cu 1.000 de lei. 

În urma petrecerii organizate săptămâna trecută aici, într-un local din Năvodari, patronul a fost amendat de către poliţişti cu 2.500 de lei. Acesta susţine, în schimb, că va contesta sancţiunea.

Ofiţerul de poliţie ar putea să îşi piardă funcţia de conducere în urma incidentului cu cântec. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șef din Poliția Năvodari, surprins petrecând alături de Vali Vijelie la un concert unde nu se respectau regulile impuse din cauza coronavirusului