Antena Meniu Search
x

Șeful Poliției Bolintin Vale calcă în picioare un bărbat încătușat, întins pe pământ: "Erați tari în gură pe liveuri!" (video)

Șeful Poliției Bolintin Vale a călcat în picioare un bărbat încătușat, întins pe pământ, pe care l-a lovit în repetate rânduri, împreună cu unul dintre polițiștii care erau lângă el. "Erați tari în gură pe liveuri!", se aude polițistul pe înregistrarea video care a devenit virală, la 5 zile după incident.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.04.2020, 07:48

Bolintin Vale
Imagini de o violență extremă, filmate la Bolintin Vale - Captură video
  • Polițiștii sunt cercetați de Parchet pentru prutare abuzivă.
  • Bărbații loviți au primit amenzi de 13.000 de lei.

Imagini de o duritate extremă au apărut în spațiul public și în film se vede cum șeful Poliției Bolintin Vale, îmbrăcat civil, lovește repetat cu piciorul un bărbat încătușat, întins la pământ, îl înjură și îl amenință. Un alt polițist, cu cagulă pe cap, dă și el cu bocancul în bărbatul imobilizat care țipă și își cere iertare.

Imaginile au fost filmate pe 18 aprilie, când mai mulți localnici au organizat o petrecere în fața unei curți și au transmis live pe facebook. Se pare că în acel live au avut mesaje și la adresa polițiștilor din localitate.

Un echipaj din care au făcut parte și doi jandarmi, după cum se vede în imagini, a descins la locul petrecerii, însoțit de șeful poliției din Bolintin, îmbrăcat civil. Petrecăreții au fost încătușați și întinși pe jos, iar cel care se pare a fost cel mai vocal pe Facebook a fost călcat în picioare.

"Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă.", se arată într-un comunicat al Poliției.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Persoanele care au participat la petrecere au fost amendate cu suma totală de 13.000 de lei.

Citește și Primul spital din lume în care rudele celor grav bolnavi, cu coronavirus, îi pot vizita Polițiști din Vâlcea, cercetați pentru purtare abuzivă după o încătușare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șeful Poliției Bolintin Vale calcă în picioare un bărbat încătușat, întins pe pământ: "Erați tari în gură pe liveuri!" (video)