Antena Meniu Search
x

Și-a condus soția și o altă pasageră spre moarte. Șoferul de 68 de ani care a provocat accidentul teribil din Florești a murit la spital

O adevărată tragedie a avut loc în această dimineață pe DN1 în Florești, Prahova, după ce un șofer de 68 de ani care nu a accordat prioritate a intrat în plin în autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.

de Monica Palade

la 12.01.2024, 16:40

Și-a condus soția și o altă pasageră spre moarte. Șoferul de 68 de ani care a provocat accidentul teribil din Florești a murit la spital - ISU Prahova

În urma impactului violent, două femei, printre care și soția șoferului vinovat, au murit pe loc. Șoferul vinovat și alte două femei de 42 şi respectiv 68 de ani, pasagere în cele două autoturisme, au fost răniți grav.

Șoferul vinovat a murit la spital

Bărbatul s-a stins la spital, la scurt timp după ce a ajuns. Conform datelor transmise de Serviciul de Ambulanţă Prahova, bărbatul suferise traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal şi traumatism de şold drept şi fusese preluat de elicopterul SMURD.

Circulația rutieră a fost blocată pe benzile sensului de mers Ploiești - Brașov, fiind dirijată pe DJ 100F, prin orașul Băicoi, iar pe direcția către Ploiești se circulă doar pe banda 1.

Cum s-a produs accidentul. Ce spun martorii

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc în contextul în care un autoturism care venea de pe drumul judeţean dinspre localitatea Floreşti nu a acordat prioritate la intrarea în DN 1, într-un viraj la stânga, către Braşov, fiind lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar. La volanele autoturismelor implicate se aflau un bărbat de 68 de ani şi unul de 24 de ani. Din cauza rănilor, cei doi şoferi nu au putut fi testaţi pentru alcool, urmând a li se recolta probe de sânge, transmite Poliţia Prahova. În urma accidentului, pe DN 1 s-au format coloane de maşini care se întind pe mai mulţi kilometri, pe ambele sensuri de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Și-a condus soția și o altă pasageră spre moarte. Șoferul de 68 de ani care a provocat accidentul teribil din Florești a murit la spital