Antena Meniu Search
x

Doi morți și patru răniți într-un accident grav în Floreşti, Prahova. Două maşini s-au ciocnit violent. Circulație blocată pe DN1

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite, vineri, într-un accident produs pe DN 1, în localitatea Floreşti, judeţul Prahova. Două maşini au fost implicate în accidentul rutier. Circulația este blocată pe DN1.

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 14:48

Doi morți și patru răniți într-un accident grav în Floreşti, Prahova. Două maşini s-au ciocnit violent. Circulație blocată pe DN1
Doi morți și patru răniți într-un accident grav în Floreşti, Prahova. Două maşini s-au ciocnit violent. Circulație blocată pe DN1

UPDATE. Două femei au murit în accidentul produs la intersecţia între DN 1 şi drumul judeţean 720. Este vorba despre o femeie de 70 de ani şi o femeie de 63 de ani. 

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, traumatism de şold drept, a fost preluat de elicopterul SMURD. 

Alte trei victime au fost preluate de ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Este vorba despre o femeie de 41 de ani cu traumatism cranio-facial, epistaxis stâng, traumatism de torace posterior, o femeie de 68 de ani care are un traumatism la umărul drept şi un traumatism toraco-abdominal şi o femeie de 24 de ani care a suferit un traumatism cranio-facial, traumatism de torace anterior, traumatism de bazin, fractură deschisă la piciorul drept, conform datelor furnizate de oficialii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova. 

Cum s-a produs accidentul. Ce spun martorii

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc în contextul în care un autoturism care venea de pe drumul judeţean dinspre localitatea Floreşti nu a acordat prioritate la intrarea în DN 1, într-un viraj la stânga, către Braşov, fiind lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar. La volanele autoturismelor implicate se aflau un bărbat de 68 de ani şi unul de 24 de ani. Din cauza rănilor, cei doi şoferi nu au putut fi testaţi pentru alcool, urmând a li se recolta probe de sânge, transmite Poliţia Prahova.

În urma accidentului, pe DN 1 s-au format coloane de maşini care se întind pe mai mulţi kilometri, pe ambele sensuri de mers.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Potrivit ISU Prahova, toate victimele au fost descarcerate.

"3 dintre victime au început deplasarea cu ambulanţe SAJ către UPU Ploieşti. Unei victime i se acorda asistenţă medicală de către echipajul TIM şi va fi preluată de către elicopterul SMURD, care a aterizat la faţa locului. Din păcate, pentru două dintre victime a fost declarat decesul", a precizat aceeaşi sursă.

Circulaţie blocată pe DN1

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că, în urma accidentului, circulaţia rutieră este blocată pe benzile sensului de mers Ploieşti-Braşov, fiind dirijată pe DJ 100F, prin oraşul Băicoi, iar pe direcţia către Ploieşti se circulă doar pe banda nr. 1. Valorile de trafic sunt în creştere pe ambele sensuri de mers, transmite news.ro

Accidentul s-a produs în comuna Floreşti. Primele informaţii

Accidentul s-a produs în comuna Floreşti, pe DN 1, acolo fiind trimise două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SMURD. 

Potrivit ISU Prahova, primele informaţii primite de la faţa locului arătau că în eveniment au fost implicate 2 autoturisme şi cei 5 ocupanţi ai acestora, dintre care 4 sunt încarceraţi.

"În eveniment sunt implicate 6 persoane, 5 incarcerate şi una proiectată în afara autoturismului, pe partea carosabila. Aceasta din urma se afla în stare de inconştienţă. În sprijin, va interveni şi elicopterul SMURD", a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi morți și patru răniți într-un accident grav în Floreşti, Prahova. Două maşini s-au ciocnit violent. Circulație blocată pe DN1