Antena Meniu Search
x

Video Sibiul îşi pregăteşte "hainele" de sărbătoare, înaintea Târgului de Crăciun. Cum vor arăta decoraţiunile din centrul oraşului

Sibiul a început pregătirile pentru târgul de Crăciun. În Piaţa Mare s-au montat deja ghirlande şi mii de beculeţe, iar în curând va sosi aici şi un brad de 11 metri. Autorităţile atrag însă atenţia că, anul acesta, târgul se va ţine sub semnul prudenţei. Accesul se va face cu certificat verde. Iar lângă târg va fi creat şi un centru de vaccinare.

de Redactia Observator

la 11.11.2021, 08:56

Vezi și

Atmosfera de sărbătoare se simte deja în centrul Sibiului. Ornamentele luminoase au început să fie montate, iar în curând muncitorii vor termina de amenajat şi cupola de luminiţe din Piaţa Mare. "În centrul istoric, pe lângă ornamentele şi şirurile luminoase instalate pe stâlpi sau pe streşinele caselor, vom instala şi cei doi brazi. Unul de 24 m în Piaţa Mare şi un al doilea, în Piaţa Mică, de aproximativ 11 m", spune Mirela Gligore, de la Primăria Municipiului Sibiu.

Cu certificat verde la Târgul de Crăciun din Sibiu. Centru de vaccinare, amenajat alături

Târgul de Crăciun din Sibiu, considerat unul dintre cele mai frumoase din ţara noastră, va fi organizat, anul acesta, ţinându-se cont de evoluţia situaţiei sanitare. Autorităţile vor să amenajeze în cadrul târgului şi un centru de vaccinare. "Sperăm ca şi-n acest an să se desfăşoare acest târg de Crăciun - deoarece ştim că anul trecut n-a avut loc - cu respectarea măsurilor de protecţie şi probabil cu impunerea măsurii de prezenţă în târg doar cu certificat verde, ceea ce mi se pare foarte corect", a declarat Lucian Blăguțiu, director DSP Sibiu.

Turiştii şi oamenii din Sibiu aşteaptă târgul de sărbători

Sibienii şi turiştii aşteaptă cu nerăbdare să se bucure de iluminatul festiv şi de Târgul de Crăciun. "Anul trecut am fost foarte supăraţi că nu s-a ţinut acest târg. Sperăm din suflet ca în acest an să se ţină. E o atmosferă foarte frumoasă", spune un trecător. "Nu cred că este aşa important târgul de Crăciun, dar acum depinde de fiecare. Spiritul tot aşa rămâne. De noi depinde să fim în spiritul Crăciunului. Nu cred că ne ţine un târg, la urma urmei", crede, în schimb, un bărbat. 

Pentru împodobirea oraşului, primăria a achiziţionat ornamente de sărbători în valoare de jumătate de milion de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sibiul îşi pregăteşte "hainele" de sărbătoare, înaintea Târgului de Crăciun. Cum vor arăta decoraţiunile din centrul oraşului