Antena Meniu Search
x

Situaţia traficului rutier, 12 februarie. Zăpadă viscolită pe mai multe drumuri din ţară. Unde nu se circulă

Situaţia traficului rutier, 12 februarie 2021. Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza vremii nefavorabile, circulaţia este oprită vineri dimineața, pe mai multe drumuri din țară.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.02.2021, 07:41

Situaţia traficului rutier, 12 februarie. Zăpadă viscolită pe mai multe drumuri din ţară. Unde nu se circulă - Arhivă
  • Trafic oprit pe patru drumuri județene din cauza zăpezii viscolite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulația rutieră este oprită pe patru drumuri din județele Alba, Arad și Botoșani, din cauza zăpezii viscolite.

Este vorba despre drumurile județene:

  • DJ 142L, localitatea Mihalț (Alba)
  • DJ 793 Dieci – Revetiș (Arad)
  • DJ 294 Dângeni - Ungureni
  • DJ 293 Dumeni – Havârna (județul Botoșani)

SITUAŢIA ACTUALIZATĂ A DRUMRURILOR, potrivit CNAIR

Polițiștii informează că nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, a depunerilor de zăpadă sau altor fenomene meteorologice nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile: A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 București – Brașov, ninge, fără depunere de zăpadă, carosabilul fiind umed.

„Având în vedere atenționarea meteorologică de cod galben și cod portocaliu, care vizează intensificări susținute ale vântului, temporar viscol și vizibilitate redusă, valabilă până astăzi (vineri-n.r.) la ora 18.00, recomandăm conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă, să-şi asigure o bună vizibilitate din autovehicul, prin curățarea parbrizului, lunetei şi geamurilor laterale, să adapteze viteza la condițiile carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiții de siguranță”, au mai transmis reprezentanții Infotrafic, într-un comunicat.

Ger, ninsori şi viscol în România, până luni

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat ieri cele trei avertiăzări de vreme severă emise miercuri. Specialiştii anunță ger până luni, cu temperaturi sub minus 20 de grade în Transilvania.

De asemenea, a fost emis şi un cod portocaliu de vânt puternic, în zona montană din 14 județe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Situaţia traficului rutier, 12 februarie. Zăpadă viscolită pe mai multe drumuri din ţară. Unde nu se circulă